• BIST 8975
  • Altın 2282.65
  • Dolar 32.2607
  • Euro 35.0338
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

AK PARTİ MALTEPE İLÇE BAŞKANI MEHMET KARADENİZ OLDU

AK PARTİ MALTEPE İLÇE BAŞKANI MEHMET KARADENİZ OLDU
AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı'nın 7.Olağan Kongresi 13 Ocak'ta gerçekleştirildi. Tek aday olarak gerçekleşen kongrede Mehmet Karadeniz yeni AK Parti Maltepe İlçe Başkanı oldu.

AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı'nın 7. Olağan kongresine; AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş,AK Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya,Fatma Betül Sayan, Nurettin Canikli,AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak,Osman Boyraz,AK Parti Milletvekili Hulusi Şentürk ve çok sayıda siyasetçi yer aldı.

3-391.jpg

BAYRAM ŞENOCAK;BİZİM DAVAMIZ AŞKLA İNANÇLA YAPILACAK BİR DAVADIR

AK Parti davasının, gönül coğrafyasını da kapsayan büyük bir dava olduğunu vurgulayan AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, "Teşkilatlarımızda bugüne kadar emek veren kardeşlerimize şükranlarımı sunuyor, yeni dönemde görev alacak kardeşlerime de hayırlı olsun temennilerimi iletiyorum. Bizim davamız aşkla, inançla yapılacak bir davadır.

4-242.jpg

Bizim davamız, sadece Türkiye sınırlarından ibaret değildir. Bizim davamız, tüm gönül coğrafyamızı da kapsayan büyük bir davadır. Milletimiz için gece gündüz durmadan çalışan Cumhurbaşkanımıza yönelik hadsiz sözlerde bulunanlar var. CHP'nin başına kasetle gelen malum zatın, hadsiz, ahlaksız sözlerini duydunuz. Bunlar her zaman halktan kopuk oldukları için milli iradeye saygı göstermek nedir bilmezler. Amerika'da seçim sonuçları kesinleşmediği halde tebrik mesajı yağdıranlar, milletin büyük desteğiyle seçilen Cumhurbaşkanımızın zaferini hâlâ hazmedemiyorlar.

5-132.jpg

Bugüne kadar iktidar hayalini milletin teveccühünde bulamayıp darbelerden medet uman bu faşist zihniyete hak ettiği cevabı 2023'te sandıkta vereceğiz." dedi.Protokol konuşmalarının ardından oylamaya geçildi. Delegelerin oylarıyla; bayrak değişimlerinin yaşandığı Maltepe İlçe Başkanlığı'na Mehmet Karadeniz, Maltepe  İlçe Başkanlığı'na seçildi.

6-086.jpg7-054.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.