• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

AK PARTİ'DEN İSTANBUL DEPREMİ! HANGİ İLÇE BAŞKANLARI GÖREVDEN ALINDI?

AK PARTİ'DEN   İSTANBUL DEPREMİ! HANGİ İLÇE BAŞKANLARI GÖREVDEN ALINDI?
AK Parti kongre süreci öncesinde İstanbul'da köklü değişikliğe giderek 22 ilçe başkanıyla yola devam etmeme kararı aldığı iddia edildi.İl Başkanlığı toplantısı sonrasında 22 ilçe başkanının görevden alındığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

 

AK Parti İl Başkanlığı toplantısı sonrasında görevden alındığı belirtilen ilçe başkanlıkları  şöyle;

Kartal,Maltepe,Tuzla, Avcılar, Bahçelievler, Beylikdüzü, Beyoğlu, Esenyurt, Güngören, Küçükçekmece, Sarıyer, Şişli ve Üsküdar ilçe başkanları 7. kongre sürecinde yeniden aday olmayacak.

11 İLÇE BAŞKANIYLA YOLA DEVAM KARARI

AK Parti İstanbul’da 11 ilçede ise mevcut başkanlarla yola devam kararını netleştirdi. Buna göre Arnavutköy, Bakırköy, Bayrampaşa, Başakşehir, Çatalca, Fatih, Kağıthane, Sancaktepe, Silivri, Sultangazi ve Ümraniye ilçe başkanları, kongrelerine genel merkez adayı olarak katılacak.

14 İLÇE BAŞKANI'NIN ADAYLIK SÜREÇLERİ NETLEŞMEDİ

 Adalar, Ataşehir, Bağcılar, Beşiktaş, Beykoz, Büyükçekmece, Çekmeköy, Esenler, Gaziosmanpaşa, Kadıköy, Pendik, Sultanbeyli, Şile ve Zeytinburnu’nun ise ilçe başkanlığı adaylık süreçlerinin henüz kesinleşmediği kaydedildi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından görevden alındığı iddia edilen ilçe başkanlarıyla  ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

BAYRAM ŞENOCAK'IN YERİNE FAZIL KILIÇ MI GETİRİLECEK?

Bayram Şenocak hakkında netleşmeyen bilgiye göre görevden alınıp yerine Kağıthane eski belediye başkanı Fazlı Kılıç’ın getirileceği iddia edildi.

ESENYURT İLÇE BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Yasir Çelik de kişisel Facebook sayfasından yeni kongre döneminde aday olmayacağını açıkladı. 

Çelik paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"İl Başkanlığımız ile yapmış olduğumuz istişare neticesinde yeni kongre döneminde Esenyurt İlçe Başkanlığı’na aday olmayacağım. ‘Makamlar geçicidir, baki olan davadır’ şiarıyla, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda, AK Parti’mize hizmet etmeye devam edeceğim.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.