• BIST 9693.46
  • Altın 2506.054
  • Dolar 32.5782
  • Euro 34.7401
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

ANADOLU ADALET SARAYI VE AMPUTE TAKIM 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ'NDE KIYASIYA YARIŞTI

ANADOLU ADALET SARAYI VE AMPUTE TAKIM 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ'NDE KIYASIYA YARIŞTI
Pendik Belediyesi ve Anadolu Adalet Sarayı işbirliği ile 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne Yenişehir Osmanlı Bulvarı Ampute Futbol Sahası'nda özel futbol turnuvası düzenledi. 

Turnuva maçına;Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Uçar, İstanbul Anadolu Adalet Komisyonu Başkanı Bekir Altun, Beykoz Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Aydın,kadın ve erkek Başsavcı vekilleri ile Adalet Sarayı hakim ve savcılarından oluşan karma takım, Pendik Belediyesi Ampute Futbol Takımı karşısında mücadele verdi. Pendik Kaymakamı Dr.  Hülya Kaya'nında yer aldığı özel maç turnuvasını eski FIFA kokartlı hakemlerden olan Ahmet Çakar yönetti.

2-950.jpg

3 Aralık'ta Yenişehir Osmanlı Bulvarı Ampute Futbol Sahasında düzenlenen organizasyonda Adalet Sarayı Başsavcıları ve Adalet Komisyon Başkanları kıyasıya yarıştı. Turnuva maçı İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayıp  Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin , İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Uçar ve Pendik Kaymakamı Dr.Hülya Kaya'nın konuşmaları sonrasında devam etti.

4-482.jpg
Maçın seromonisine geçildi ve usta hakem Ahmet Çakar ve 2 takım şampiyonlar ligi müziği eşliğinde sıraya geçti ve el sıkıştı. Maçın sembolik başlama vuruşunu İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Uçar yaptı.
Maça geçildiğinde Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin Pendik Belediyesinin Ampute Takımı olan takımda yer aldı. Karşı takım İstanbul Anadolu Cumhuriyet Adliyesi Hakim ve Savcılarından oluştu.

Maçı eski FIFA kokartlı hakemlerimizden Ahmet Çakar yönetirken Kaymakam Dr.Hülya Kaya da tirübünden destek oldu. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Uçar maçı gözlemlerken “Çok güzel bir etkinlik oldu. Ampute takımımızın başarılarından gurur duydum.” dedi. Tirübünde nefesleri kesen maç 4-4’lük skorla berabere bitti.

VİDEO LİNKİ EKTEDİR;

7-127.jpg8-089.jpg

4-483.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.