• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

ASKIDA EKMEK TARTIŞMASINA BAHÇELİ'DEN YANIT;''MAYALARI LEKELİ SİCİLLERİ BOZUK''

ASKIDA EKMEK TARTIŞMASINA BAHÇELİ'DEN YANIT;''MAYALARI LEKELİ SİCİLLERİ BOZUK''
Muhalefetin gündeme getirdiği askıda ekmek tartışmalarına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli açıklama yaptı..Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın askıda ekmek dağıtımının yapılmasının utanç vericidir açıklaması üzerine Bahçeli den sert cevap geldi

Ali Babacan'ın güneydoğuda düzenlediği toplantıda ele aldığı askıda ekmek tartışmalarına MHP lideri Devlet Bahçeli yanıt verdi. Bahçeli askıda ekmek kampanyasını eleştirenlerin mayaları lekeli ve sicillerinin bozuk olduğunu söyledi. 

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan askıda ekmek kampanyasının utanç kaynağı olduğunu belirterek ekonominin düzeltilmesi yerine vatandaşların ekmeğe muhtaç edildiğini söyledi.

BU NASIL UTANMAZLIKTIR VATANDAŞI EKMEK PARASINA MUHTAÇ ETTİLER

Babacan MHP'nin askıda ekmek kampanyası başlatmasını eleştirerek şöyle demişti; ”Askıda ekmek diye bir proje başlattılar. Bu yaptıklarından hiç utanmıyorlar mı? Bir ülkede adaleti, insan haklarını, demokrasiyi askıya alırsanız o ekmeği de askıya koymak zorunda kalırsınız. Bu,  iktidarın bir ortağının vatandaşının ekmek parasına muhtaç kaldığını açıkça ilan etmesi demek. Bu nasıl bir önerim anlayışıdır? Bu nasıl bir utanmazlıktır? Söze gelince “yerli” diyorlar, “milli” diyorlar. Milliyetçilik askıya ekmek koymak değildir.

DEVLET BAHÇELİ; MİLLİ VE MANEVİ HASLETLERE GÖZ DİKECEK KADAR NAMERTSİNİZ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında "askıda ekmek" kampanyasına ilişkin konuştu.

"Askıda ekmek çalışmalarına kara çalmaya çalışanlar insan onurunu kaybetmişlerdir" diyen Bahçeli, "Mayaları lekeli, sicilleri bozuktur. Milletimizin ekmeğine bile göz koyacak kadar nankör, milli manevi hasletlere göz dikecek kadar namertsiniz. Bunlar her fırsatta ya ekonomiye, ya milletimize kötü derler. Korku pompalarlar. Ne milleti ne ekmeği tanırlar. Ama dedikodu tellallığında başı çekerler" dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.