• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C

BAŞKAN AHMET CİN ÇOCUKLAR İÇİN YAPILAN MASAL PARKI İNŞAATINI YERİNDE DENETLEDİ

BAŞKAN AHMET CİN ÇOCUKLAR İÇİN YAPILAN MASAL PARKI İNŞAATINI YERİNDE DENETLEDİ
Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in seçim vaatlerinden biri olan Masal Parkı inşaatı Kavakpınar'da yükselmeye devam ediyor. Başkan Ahmet Cin çocuklar için yapılan Masal Parkı inşaatını yerinde denetleyerek bilgi aldı.

Pendik'te ilk kez çocuklara yönelik yapılan Masal Parkı Kavakpınar Mahallesi'nde yapılmaya başlandı. İnşaat aşamasında olan park bitirildiğinde çocuklar masal kahramanlarının içinde yer aldığı eşsiz bir parka kavuşmuş olacaklar. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin yapımına başlanan Masal Parkı Projesinin inşaat alanına giderek yerinde denetimler gerçekleştirdi. 

2-678.jpg

Pendik Belediyesi Başkanı Ahmet Cin, 2021 yatırımları ve projelerinde küçüklerimizi de unutmadı.Çocuklarımızın eğitimi,sportif yaşamları ve sağlıkları için açılan kütüphaneler,kurslar,bilim merkezleri ve komplekslerin yanı sıra onların mutlu ve dolu dolu bir çocukluk geçirmeleri için de yeni projeler hayata geçiriliyor.

3-551.jpg

İşte bu projelerden en masalsı olanı için çalışmalara başlandı. Kavakpınar Mahallesi Misaki Milli Caddesi üzerinde inşası başlanan Kavakpınar Masal Parkı,çocuklarımızın güvenle ve keyifle oyun oynayabilecekleri bir alan oluşturacak.1257 metrekare alana inşa edilecek olan devasa Masal Parkında çocukların eğlenceli vakit geçirmesi için pek çok alan yapılacak.Masal Parkı’nın kapalı alanında Fıkra Müzesi, açık alanında ise Masal Müzesi,oyun parkları ve kafeterya yer alacak.Masallardan fırlamış Kavakpınar Masal Parkı’nın inşası bittikten sonra minik ziyaretçilerini önümüzdeki yaz aylarında misafir etmeye başlaması planlanıyor.

4-330.jpg

MASAL PARKI'NDA GÖBEKLİTEPE KONSEPTİ 

Açık alanında Keloğlan masalından kesitlerin yansıtılacağı canlandırmalar gerçekleşecek Masal Parkı’nda çocuklarımız,folklörümüzden pek çok kahraman ile tanışma fırsatı yakalayacak.Burada yapılacak teatral canlandırmalar ile Keloğlan karakterini tanıyarak, evini,değirmenini,Keloğlan’ın eşeğini,sarayını ve dev ile konuşmasını izleyebilecek .Masal Parkı Çadır Alanı içerisinde meşhur Göbeklitepe konsepti ile oyun sokağı da yapılacaklar arasında yer alıyor.

bu-033.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.