• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C

BAŞKAN AHMET CİN;''PENDİK'TE GÖNÜLLÜLÜK ESASIYLA HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ''

BAŞKAN AHMET CİN;''PENDİK'TE GÖNÜLLÜLÜK ESASIYLA HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ''
Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin göreve gelmesinin 2.yılında yerel basın mensuplarıyla Hayaltepe Tesisleri’nde kahvaltı programında  bir araya gelerek  Pendik’te gerçekleştirilen projelerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu

 Başkan Ahmet Cin; Pendik’te devam eden projelerin çoğunun bittiğini belirterek yeni projelerin hayata geçmesi için çalışmalarını hızlandırdıklarını söyledi.

2-661.jpg

PENDİKTE HİÇ BİR VATANDAŞIMIZ AÇ KALMAYACAK

 Başkanı Ahmet Cin basın toplantısında Pendik’te  gönüllülük esasıyla çalıştıklarını belirterek hiçbir vatandaşın aç kalmaması için mücadele edeceklerini vurguladı. Başkan Ahmet Cin, Pendik’te alt yapı ve üst yapı çalışmalarının tamamlandığını ifade ederek, 2 yılda 220 bin ton asfalt döktüklerini söyledi. Başkan Cin, Harmandere’de yapımı tamamlanan 178 konutun tapu tahsisi alan yurttaşlara verileceğini ve bu tür projelerin devamının  geleceğini söyledi.

3-536.jpg

VATANDAŞIN TALEP VE İSTEKLERİ DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşların bakkal borçlarının kapatılmasıyla ilgili çalışmaların bu yılda devam edileceğini vurgulayan Başkan Ahmet Cin bunun yanı sıra 290 bin aileyi kapsayan yeni bir çalışma başlatılıp vatandaşın talep ve ihtiyaçlarının karşılanması noktasında hizmet verileceğini ifade etti.Ziyaret edilecek 290 bin aileye hijyen kiti hazırladıklarını söyleyen Başkan Ahmet Cin bunun yan sıra vatandaşın taleplerinin de karşılanacağını söyledi.

ESKİ PENDİK BELEDİYE ALANINA TÜRKİYE'YE MODEL OLACAK PROJE YAPACAĞIZ

Başkan Cin; Eski Pendik Belediye binasıyla ilgili  gençlere örnek teşkil edecek yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını söyleyerek projenin tamamlanması halinde Türkiye’ye model olacağını vurguladı.

YENİ BELEDİYE ANA BİNAMIZIN PROJESİ HAZIR 2-3 AY İÇİNDE ÇALIŞMA BAŞLATACAĞIZ

Pendik Belediye ana binası için projenin tamamlandığını aktaran Başka Ahmet Cin 37819 m2 üzerinde yapılacak yeni belediye binasının 420 araçlık otoparkıyla birlikte bütün birimlerin toplanacağı şekilde tasarlandığını belirterek yeni Belediye’nin temel atma töreninin 2-3 ay içinde gerçekleşeceğini belirtti.

Başkan Ahmet Cin yeni Belediye binasının 2 yıl içinde tamamlanarak hizmete kazandırılacağını açıkladı.

belediye-002.jpg

PENDİK'TE YEŞİL ALAN SAYISINI ARTTIRACAĞIZ

Bir çok önemli projenin tamamlandığını ifade eden Başkan Ahmet Cin, bu süreçten sonra yeni projelere ara verilip yeşil alanlar yaratılmak üzere çalışmalar yapacaklarını söyleyerek bu kapsamda çalışmaların sürdürüleceğini ifade etti.

Park sayısının 199’a çıkartıldığını ifade eden Başkan Ahmet Cin en ufak bir yeşil alan gördükleri takdirde tereddüt etmeden bu alanın çocuklara kazandırılması için park alanı olarak inşaa ettiklerini belirterek park sayısının yükseltileceğini belirtti.

RAMAZAN AYINDA 1500 AİLEYE SICAK YEMEK VERİLECEK

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte günde 1500 kişiye sıcak yemek hizmeti vermeye devam edeceklerini vurgulayan Başkan Ahmet Cin 100 bin aileyi kapsayacak şekilde nakdi ve gıda desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

4-326.jpg5-185.jpg

Haber/ Hatice ODABAŞ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.