• BIST 9540.42
  • Altın 2490.432
  • Dolar 32.5053
  • Euro 34.822
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL:''BİZE DÜŞEN GÖREV SİZLERİ MAHCUP ETMEMEKTİR''

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL:''BİZE DÜŞEN GÖREV SİZLERİ MAHCUP ETMEMEKTİR''
Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Yaylabeli Köyü Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Derneği ile Avcılar Köyü Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nin dayanışma gecelerine katıldı.

 

Başkan Yüksel’e CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah da eşlik etti.

2-002.JPG

İlk olarak Erzincan İli Üzümlü İlçesi Avcılar Köyü Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nin dayanışma etkinliğine katılan Başkan Yüksel, ardından Erzincan İli Refahiye İlçesi Yaylabeli Köyü Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Derneği'nin gecesine katıldı.

Her iki etkinlikte de birlik ve beraberlik vurgulu konuşmalar yapan Başkan Gökhan Yüksel, "Bu güzel birliği ve beraberliği gördükten sonra mutluluğumuz ve keyfimiz artıyor. Dernekler iyi günde, kötü günde hemşerilerinin yanında olacak. Eğer böyleyse, zaten o dernek gerçekten dernek olabilmiştir." dedi.

Konuşmasında gerçekleştirilen çalışmalardan da bahseden Başkan Gökhan Yüksel, "Göreve geldiğimiz günden itibaren sıkı bir çalışma temposuyla harekete geçtik. Az zamanda Cevizli olarak bilinen meydanı Komşuluk ve Dayanışma Meydanı adıyla açtık. Bunun yanında ilçemize üç tane yeni park daha kazandırdık. Stat alanını temizleyerek meydan yapma çalışmalarına başladık.

İstasyon etrafı için projemiz hazır. Marmaray alt geçidi ve çevreye yeni bir şekil vereceğiz. Uğur Mumcu Meydanı için çalışmalarımız devam ediyor. Aydınlatma sorunu olan bölgelerde çalışmalar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Belediye ile Kartallı komşularımızın iletişimini kolaylaştırmak için Komşu İletişim Merkezi'ni kurduk. İş arayanlarla işverenleri buluşturmak için Kartal Kariyer Merkezi'ni açtık.

Bir müjde daha vereyim. Büyükşehir ile ortaklaşa Kartal Bölgesel İstihdam Ofisi'ni de kısa sürede açmış olacağız. Bu anlamda yapmış olduğumuz çalışmalarda tek amacımız Kartallıların mutluluğudur. Sadece alt yapı ve istihdam noktasında işler yapmıyoruz, kültür sanat ve spor etkinliklerine de aralıksız devam ediyoruz. Farklı siyasi partilere mensup olabilirsiniz, ancak bize inandınız ve güvendiniz. Bize düşen, güzel işler yaparak sizleri mahcup etmemektir." dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.