• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

BAŞKAN ŞADİ YAZICI DİJİTAL MEDYADA MUHTARLARLA BULUŞTU

BAŞKAN ŞADİ YAZICI DİJİTAL  MEDYADA MUHTARLARLA BULUŞTU
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Tuzla’da bulunan 17 mahallenin muhtarlarıyla sosyal medyada buluştu.


Ortak akılla yönetilen Tuzla için her fırsatta halk meclisleri ve mahalle buluşmaları ile sorunları yerinde dinleyen Başkan Dr. Şadi Yazıcı, COVID 19 sürecinde de buluşmaları sosyal medyada devam ettirdi. Gündem konuları ve ilçemizin genel konularının da konuşulduğu buluşma sosyal medya kanalları üzerinden de canlı yayınlandı. Video konferansta mahallenin ve mahallelinin sorunları, talepleri ve mahallelerin nasıl daha da güzelleştirileceği gibi konu başlıkları istişare edildi.

muhtar3.jpg
Mahalle muhtarlarının özellikle COVID 19 sürecinde verilen hizmet ve mücadeleden dolayı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür ettiği toplantıda ilçe geneli konular ile mahalle bazlı düzenlemeler etraflıca konuşuldu. Dijital buluşmada muhtarlar sürece yönelik çalışmalar hakkında, Valilik, Kaymakamlık, Tuzla Belediyesi ve Vefa Hattı sayesinde sürecin etkili şekilde yönetildiği görüşlerini aktardı. Süreci başarılı şekilde yöneten Tuzla Belediyesine teşekkür eden muhtarlar, virüsle mücadele için gerekli tedbirleri ve önlemleri mahalle bazında uygulamaya devam edeceklerini de vurguladılar. 
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Covid 19 süreci bizim birlikteliğimize engel olamadı, sadece toplantılarımız şekil değiştirdi. İçinde bulunduğumuz zorlu süreci hep beraber atlatıp, yine birlikte olacağız. Etkinliklerde mahalle buluşmalarında bir araya geleceğiz. Yaşadığımız süreçte hem dijitalleşen dünyaya uyum sağlayıp, hem de Covid 19 sebebiyle bu şekilde bir araya gelmeye devam edeceğiz. Normalleşme sürecini etkili bir şekilde yönettik ve beraber yönetmeye devam edeceğiz. İlçemizde vatandaşlarımızla geliştirdiğimiz kuvvetli iletişim ile üstesinden gelemeyeceğimiz sorun yok. Şehrimizi ortak akılla birlikte çözüm odaklı çalışmalarımızla sürdüreceğiz.Tuzla Belediyesi tesislerinde sizleri ağırladığımız etkinliklerde her ay muhtarlarla buluşmaya çalıştık. Kamu adına muhtarlar ve halkımızı yansıtacak olan tüm kuruluşlarla bilgi akışını sağlayabilmek için iletişim kurmak önemlidir. Biz vatandaşlarımız, Sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarımızla iletişimimizi kesintisizi sürdürmeye devam edeceğiz. Şehrimizde beraber yaşıyoruz ve beraber yönetmeye devam edeceğiz.” dedi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, gerek sosyal medya etkinlikleri ve gerekse televizyon yayınları ile hem süreç hakkında bilgilendirmelerine hem de süreçte vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirme de bire bir çalışmaya devam ediyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.