• BIST 9693.46
  • Altın 2511.683
  • Dolar 32.5751
  • Euro 34.7761
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;'' MALAZGİRT'TE NE OLDUYSA 15 TEMMUZ'DA O OLMUŞTUR''

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;'' MALAZGİRT'TE NE OLDUYSA 15 TEMMUZ'DA O OLMUŞTUR''
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının 4. yıl dönümünde şehit edilen 354 vatandaşı rahmet ve minnetle andı. TBMM'de bir konuşma gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan darbecilerin o gece gayet şuurlu olduklarını söyledi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 15 Temmuz darbe kalkışmasının 4. yılı nedeniyle şehit düşen vatandaşları rahmet ve minnetle andıklarını belirtti.

MECLİS BİNAMIZA BOMBA YAĞDIRAN DARBECİLER NE YAPTIKLARININ GAYET ŞUURUNDAYDILAR

TBMM'nin bombalanan kısmına karanfil bırakan Erdoğan, “Meclis binamıza bomba yağdıran darbeciler ne yaptıklarını gayet iyi biliyorlardı. 15 Temmuz gecesi tanklarıyla önlerine gelen herkesi ezip geçerek ilerleyen darbeciler yaptıklarının gayet şuurundaydılar” dedi.

BU MECLİS MASA BAŞINDA DEĞİL SAVAŞ MEYDANINDA KURULMUŞTUR

"Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. 15 Temmuz'da ülkemize saldıran hainleri TBMM'yi hedef alması rastgele bir tercih değil. Bu Meclis masa başında değil savaş meydanında kurulmuş bir Meclis'tir.

Sadece düşmanla değil ihanetle mücadele ederek zafere yürümüş bir Meclis'tir. bu Meclis Polatlı'dan top sesi gelirken de tepesine bomba yağarken de millete hizmet etmeyi sürdürmüş bir Meclis'tir. Böyle bir Meclis mensubu olmaktan şeref duyuyorum.

MALAZGİRT'TE NE OLMUŞSA 15 TEMMUZ'DA O OLMUŞTUR

Milletin seçtiği Cumhurbaşkanı olarak bu Meclis'te yemin ederek görev yapmaktan şeref duyuyorum. 15 Temmuz tarihi bir kırılma noktasıdır. 15 Temmuz sıradan bir darbe girişimi değildi. Malazgirt'te ne olmuşsa 15 Temmuz'da o olmuştur. İstanbul'un fethinde ne olmuşsa 15 Temmuz'da o olmuştur. İstiklal savaşında ne olmuşsa 15 Temmuz'da o olmuştur. 15 Temmuz, bu topraklarda yaşadığımız, asırlar boyunca verdiğimiz varlık yokluk mücadeleleri zincirinin en son halkasıdır.

Her kim 15 Temmuz'u küçümsemeye, önemsizleştirmeye, itibarsızlaştırmaya, karikatürleştirmeye çalışıyorsa bilin ki amacı, işte bu derin tarihi anlamı gölgelemek, gözlerden kaçırmaktır''dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.