• BIST 9079.97
  • Altın 2308.924
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.0934
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

DİJİTAL MEDYADA RAMAZAN BEREKETİ ESİYOR

DİJİTAL MEDYADA RAMAZAN BEREKETİ ESİYOR
Tiyatrolar, müzik dinletileri, çocuk etkinlikleri, Hacivat Karagöz, meddah, gönül sohbetleri ve şiir dinletileri ile Dijital medyada Ramazan bereketi esiyor.

 


Tuzla Belediyesi kültür sanat etkinliklerini COVID 19 sürecini internet ve sosyal medya ile evlerimize ulaştırarak, Dijital Dünyada Ramazan Esintilerini hissettirdi. Kültürümüzün ve geleneksel Ramazan etkinliklerimizin vazgeçilmezleri ile güçlü teknoloji alt yapısını birleştiren Tuzla Belediyesi, evlerimizde biraz hüzünle karşıladığımız Ramazan ayının yine coşkulu ve duygulu şekilde yaşanmasını sağladı.

2-155.jpg
Her yıl on binlerce Tuzlalıyı bir araya getiren sokak iftarlarının yerini aşevi tarafından evlere ulaştırılan iftarlıklar alırken, ramazan etkinlikleri de evlerimize misafir olmaya başladı.
Kültür, sanat, edebiyat, ilim, şiir ve müzik dünyasının sevilen isimleri canlı yayınlarla evlerimize ulaşıyor. Birbirinden kıymetli eserlerle akıl ve gönül dünyasının köşe taşı isimlerinin fikirleri tiyatrolarda hayat buluyor. Sevgi, merhamet, yardımlaşma ve paylaşma ruhunu güzelliklerini anlatan gönül insanları, Ramazan ruhunun özünü anlatıyor hoş sohbetlerinde.

3-116.jpg
Tuzla Belediyesi, yıllar önce başlattığı akıllı şehirler ve ortak akılla yönetilen Tuzla çalışmalarını, Ramazan etkinlikleri vesilesiyle yaptığı kıymetli çalışmaların evlere ulaştırılması, ve evlerinde kalan vatandaşların Ramazan coşkusunu hissetmesi için seferber etti.

4-071.jpg
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “ Ramazan ayı, gönül iklimimizde ayrı bir güzelliktir. Özünde taşıdığı manevi değerler ve insani duygular ile, sevgi, yardımlaşma ve paylaşma gibi duyguları harekete geçiren bir huzur ayıdır. Ramazan ayını evde karşılamak biraz hüzünlü olsa da, bizler yardımlaşma, paylaşma ve kimsenin Tuzla’da yalnız olmadığını gerçeğini hayata geçirmek için yıllardır geliştirdiğimiz teknik imkanları seferber ettik.
İnsanlarımız sokağa çıkıp etkinliğe katılamıyorsa, biz etkinlikleri evlere taşıyacağız dedik ve bunu gerçekleştirdik. COVID 19 sürecinde vatandaşlarımızdan hep destek gördük. Onlar bize mücadele ederken güç verdi. Bizlerde hayatın her alanında onlara hizmet etmenin mutluluğunu yine sevgili hemşehrilerimizle paylaştık.
Ramazan aynın özü olan yardımlaşma, paylaşma ve birbirimizi anlama erdemleriyle COVID 19 sürecini de atlatacağımızdan eminiz. Vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Hayırlı, huzurlu ve bereketli nice Ramazanlar diliyorum.” sözleriyle Ramazan mesajını iletmiş oldu.
Tuzla’da Ramazan etkinlikleri, sevilen isimleri ile kültürel yaşantımız ve günlük hayatımızın gereklerini, Ramazan ruhu ile birleştirip evlerimize taşımaya devam edecek.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.