• BIST 9079.97
  • Altın 2323.892
  • Dolar 32.355
  • Euro 34.922
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

ENGEL TANIMAYAN AŞKA PENDİK BELEDİYE BAŞKANI AHMET CİN'DEN TEDAVİ SÖZÜ

ENGEL TANIMAYAN AŞKA PENDİK BELEDİYE BAŞKANI AHMET CİN'DEN TEDAVİ SÖZÜ
Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin İsmail Keskin ve Vildan Kızılay çiftini Engelsiz Yaşam Merkezi'nde ağırladı.

 6 yıl önce kaza sonucu felç kalan Vildan Kızılay'ı her şeye rağmen kabul ederek evlenen İsmail Keskin 4 yıl tedavi gören eşi Vildan Keskin'i hiç yalnız bırakmadan her şartta onuna evlenmeyi kabul eden İsmail Keskin'i tebrik etti.  

2-518.jpg

Genç çifti Engelli Merkezi'nde ağırlayan Başkan Ahmet Cin Vildan Keskin'in tüm fizik tedavilerinin Engelli Merkezi'nde yapılmasının sağlaması için gereken her şeyin yapılacağını söyledi.

 6 yıl önce kaza sonucu belden aşağısı felç kalan Vildan Keskin Başkan Ahmet Cin'in duyarlığı karşısında minnet duyduğunu belirterek teşekkür etti.

3-417.jpg

4 YIL HASTANEDE YATTIM HER GÜN ODAMA ÇİÇEK GETİRDİ 

Hastanelerde geçen 4 yıl süre içinde durumunda bir değişiklik olmaya Vildan Keskin tek isteğinin koltuk değneği ile bile olsa yürümek olduğunu söyledi. Eşinin kendisini 6 yıl boyunca hiç yalnız bırakmadığını belirten Vildan Keskin; '4 yıl hastanede yatmama rağmen her gün gelip bana çiçek getirdi. Ona ben artık felçliyim sana bir şey veremem dediğimde ben senin yerinde olsaydım beni bırakırmıydın? diye sorduğunu ve hiç bir şekilde ayrılmayı kabul etmeyerek evlilik kararı aldıklarını söyledi.

AHMET CİN; ''FİZİK TEDAVİLERİNİN BURADA YAPILMASI İÇİN GEREKEN HER ŞEYİ SAĞLAYACAĞIZ''

3 gün önce nikahları kıyılan İsmail ve Vildan Keskin çiftine ömür boyu mutluluk dileklerini ileten Başkan Ahmet Cin Pendik Belediyesi olarak evlerinin temizliği başta olmak üzere tüm ihtiyaçlarının karşılanma noktasında gereken hassasiyeti göstereceklerini söyledi.

Bir yıldır işsiz olduğunu belirten İsmail Keskin için iş konusunda da yardım edileceğini ifade eden Başkan Ahmet Cin çiftlerin tüm engeller rağmen evlilikle taçlanan birliktelikleri için onları kutlayarak çeşitli hediyeler takdim etti.

BAŞKAN AHMET CİN AKÜLÜ SANDALYE HEDİYE ETTİ

Engelleri aşan bu sevgiye ilgisiz kalmayan Başkan Ahmet Cin de çiftin hikayesini dinleyerek onlarla sohbet etti. Genç çifte hediyeler takdim eden Başkan Ahmet Cin: “Bu hikayeyi kamuoyunun bilmesi gerektiğini düşünüyorum. Çok güzel örnek teşkil ettiniz. Yaşam kalitenizi artırmak adına size her türlü desteğimizi vereceğiz.” dedi. Ziyaret sonunda genç çifte Pendik Belediyesi tarafından akülü sandalye hediye edildi.

Haber/ Hatice ODABAŞ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.