• BIST 9142.4
  • Altın 2325.105
  • Dolar 32.3778
  • Euro 35.0091
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

GAZİ OKTAY KAYA'DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

GAZİ OKTAY KAYA'DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanı Gazi Oktay Kaya 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü nedeniyle yazılı bir mesaj yayımladı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanı Gazi  Oktay Kaya mesajında şu ifadelere yer verdi;

CUMHURİYET VE DEMOKRASİ NÖBETİMİZ DEVAM EDİYOR..
Bu ülkenin topraklarında doğup, bu ülkenin ekmeğini yiyip,suyunu içip,okullarında okuyup çeşitli mesleklerde iş güç sahibi olan, ama tüm bu değerlere, ülkemiz tarihi boyunca dönem dönem farklı yapılanma ve kimlikler altında ihanet edip ,Türkiye Cumhuriyeti Devletini yıkmak isteyen, dış güçlere uşaklık eden vatan hainleri, 15 Temmuz 2016 gecesi yine iş başındaydılar.
Kutsal dinimizi kirli emellerine ait ederek ,devletimizin neredeyse tüm yönetim ,denetim kadrolarına, adalet sistemimize, onurumuz Türk Silahlı Kuvvetlerine , Emniyet teşkilatımıza yıllar içinde sızdırılan FETÖ'cü vatan hainleri, 15 Temmuz 2016 gecesi kirli emellerine ulaşmak için düğmeye bastılar ve kanlı eylemlerini başlattılar.
En zor dönemlerinde bile dünyanın en güçlü devletlerine teslim olmayan, Çanakkale'de dünyanın en büyük kahramanlık destanını yazan, işgal yıllarında büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verdiği milli mücadele ile ülkesinin sınırlarını şehit kanlarıyla çizen yüce Türk Milletini teslim alacaklarını , Türkiye Cumhuriyeti Devletini yıkacaklarını zanneden FETÖ'cü vatan hainleri bu sefer çok sert bir kayaya çarpmışlardı.
Daha önce yaşanan darbelerin acısını yıllarca yaşayan ve ülkemize verdiği zararları çok iyi bilen aziz milletimiz , 15 Temmuz 2016 gecesi, eli kanlı FETÖ'cü vatan hainlerinin ellerine geçirdiği tüfeklerin mermilerine, tankların,uçakların bombalarına karşı göğüslerini siper ederek , FETÖ'cü vatan hainlerine karşı Cumhurbaşkanımızın ve Hükümetimizin yanında saf tutarak, vatan hainlerine geçit vermediler.
Asla unutmayacağımız ve unutturmayacağımız bu kanlı gecede , Türkiye Cumhuriyeti Devletimize ve Demokrasimize sahip çıkmak uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi saygıyla,rahmetle yad ediyor, kahraman gazilerimize sevgi ve saygılarımızla hayırlı ,sağlıklı ömürler diliyoruz.
15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günümüzün 4.yılında Demokrasi nöbetimiz devam ediyor.
Büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi; Naçiz bedenlerimiz elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilelebet payidar kalacaktır.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....
Saygılarımla
Gazi Oktay KAYA
Başkan.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.