• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

HÜSAMETTİN ELÇİ;'' BENİM HEDEFİM PENDİK'Lİ ESNAFIMIN İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAKTIR''

HÜSAMETTİN ELÇİ;'' BENİM HEDEFİM PENDİK'Lİ ESNAFIMIN İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAKTIR''
Hüsamettin ELÇİ yeniden başkan seçildi. 2018,2019 ve 2020 yıllarını içeren Olağan Genel lKurul toplantısı 16 Temmuz 2021 Cuma günü saat 14.30 da Duduzar Turistik Tesislerinde yapıldı.

S.S.Kaynarca ve Havalisi Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet  Kooperatifi'nin Olağan Genel Kurul Toplantısına; Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin , İstanbul Bölge Birliği Başkanı Mustafa Silahyürekli, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Şirin, İyi Parti İlce Başkanı Süleyman Turan, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı, Berkan Erol, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Fahrettin Karakurt, Saadet Partisi Pendik İlçe Yönetimi,  Pendik Dernekler Federasyonu Başkanı Ziya Öncan ve yönetimi, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, mahalle, muhtarlar, yerel basın temsilcileri yer aldı.

1-2-014.jpg

Açılış konuşmasını Pendik'in kanaat önderlerinden Değerli İş Adamı ve Kooperatif Başkanı Hüsamettin Elçi yaptı. Elçi konuşmasında dünyada dengelerin değiştiğini ifade ederek asıl değişenin ise insanın kendisi olduğunu söyledi. Koranavirüs salgının sadece Türkiye'yi değil tüm dünyayı etkisi altına aldığını belirtti.  Hüsamettin Elçi kendini dünyanın hakimi zannedenlere karşı Allahın  gözle göremeyecekleri kadar küçücük bir virüsün musallat ederek o dev gibi pehlivanları yerden yere vurduğunu belirtti.Elçi göreve geldiği günden bu yana Kooperatif'in kar edilmesini değil esnafların ihtiyaçlarının çözülmesi için çaba sarf ettiklerini söyledi.

2-748.jpg

Elçi, ortaklarına eğer %10 dan fazlası itiraz ederse seçime girmeyeceğim dedi ve sordu, salondan Elçi lehine tezahüratlar yükseldi ve ortaklar Hüsamettin Elçi'den razı olduklarını bildirdi. Ardından genel kurul başkanlık divanı oluşturuldu. Genel Kurul Divanı Mustafa Silahyürekli,  Hamit Çiftçi , Recep Ayaz, Tuncay Kekeç'ten oluştu.

PENDİK BELEDİYE BAŞKANI AHMET CİN; ''EN ÇOK SOSYAL YARDIM YAPAN BELEDİYELER ARASINDAYIZ''

Mikrofona davet edilen Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin selamlama konuşmasını yaptı.Başkan Ahmet Cin konuşmasında pandemi nedeniyle zor günler geçiren esnaflara gereken desteği sunduklarını belirterek Pendik Belediyesi'nin sosyal yardım alanında en yardım yapan Belediyeler arasında yer aldığını söyledi. Başkan Ahmet Cin pandemi koşullarına rağmen yatırımlarını sürdürmeye devam ettiklerini ifade ederek  yeni projelerin ivedilikle hayata geçirileceğini söyledi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin İBB ile koordineli çalışamadıklarını ifade ederek Pendik yer altı otoparkının hizmete açılması için mücadele ettiklerini ve en sonunda yer altı otoparkın kendilerinin gayretleri sonucunda hizmete kazandırıldığını belirtti.

Hüsamettin Elçi ve bununla birlikte Pendik Belediyesinin ve hükümetin esnaf ile ilgili çalışmalarından bahsetti ve genel kurul divanına başarılar diledi.

6-137.jpg

Yönetim kurulu ve Denetim Kurulu raporları okundu. Mali raporlar okundu ibra edildi. Genel kurul gündemine göre Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu seçimine geçildi.

7-086.jpg

Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Başkan Hüsamettin Elçi, Başkan Vekili Şehir Özhan, yönetim kurulu üyeleri, Cemalettin Kekeç, Dursun Bıçak, İsmail Büyükkayıkçı seçildiler. Yedek üyeliklere Şevket Gündüz, Recep Ayaz, Selahaddin Köle, Tuncay Kekeç seçildiler.

Bölge Birliği temsilciliğine, Hüsamettin Elçi, Şehir Özhan, İsmail Büyükkayıkçı ve Cemalettin Kayıkçı seçildiler.

Denetim Kuruluna ise; Aysan Çotuk ve Abdullah Bayram seçildiler.
8-059.jpg

9-029.jpg10-020.jpg
 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.