• BIST 9550.7
  • Altın 2484.049
  • Dolar 32.4983
  • Euro 34.8098
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

İBB'NİN PENDİK SAHİL ALANINDA YAPTIĞI BASKETBOL POTALARI TEHLİKE SAÇIYOR

İBB'NİN PENDİK SAHİL ALANINDA  YAPTIĞI BASKETBOL POTALARI TEHLİKE SAÇIYOR
İBB’nin Pendik sahil alanında bulunan basketbol potalarını yenileme gerekçesiyle söküp yerine sağlıksız ve ölçüsüz dar potalarla değiştirmesi spor yapmak isteyen vatandaşların şikayetlerine neden oldu.

Basketbol oynamak için gelen bir çok vatandaş yeni yapılan potaların ölçüsüz yapıldığını belirterek oyun oynayamadıklarını ifade ettiler.

1pota-001.jpg

Pendik 15 Temmuz Camii alanı güzergahında bulunan basketbol potalarının İBB tarafından değiştirilmesiyle birlikte vatandaşların yoğun şikayetine neden yeni potalar eski potalarla aynı orantıda olmayıp dar yapılması nedeniyle  bu alanda spor yapmak isteyen yurttaşları başka spor salonlarına gitmek zorunda bıraktı.

CAM POTALARI SÖKÜP YERİNE NAYLON POTA  KOYDULAR

Pendik Belediyesi tarafından önceki yıllarda yapılan cam ölçekli geniş pota başlıkları İBB tarafından değiştirilerek yerine sağlıksız ve küçük potalarla yenilemesi  sonrasında oyun oynayamadıklarını belirten vatandaşlar defalarca İBB'yi aradıkları halde sorunun giderilmediğini ifade ettiler. 

İBB YETKİLİLERİNİN AÇIKLAMALARI GERÇEĞİ YANSITMIYOR

İBB' yetkilileri tarafından yapılan açıklamada Pendik 15 Temmuz  Cami çevresinde yenilenen potalarda top deneyi yapıldığı belirtilmiş olup topun girişi ile herhangi bir olumsuzluk olmadığı ifade edildi. Yapılan kontrollerde bahsi geçen yerlerin İBB'ye ait olmayıp Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne ait olduğu aktarıldı.

2-430.jpg

PENDİK BELEDİYESİ'NE AİT SPOR TESİSLERİNE GİDEREK BASKETBOL OYNUYORUZ

Ancak konuyla ilgili görüşlerini aldığımız vatandaşlar sorunun hala devam ettiğini belirterek; ''İBB burada bulunan cam potalarını sökerek yerine bu naylon potaları koydu. Yeni yapılan bu potalar küçük yapıldığı için top attığımızda direk sallanıyor. Direkler de sağlam yapılmamış. İBB'yi aradığımızda sorunun kayıt altına alındığını belirttiler. Fakat sorun hala çözülmüş değil. Biz burada basketbol oynayamıyoruz. Şimdi Pendik Belediyesi'nin yapmış olduğu Sapanbağları spor tesislerine gidip basketbol oynayacağız.''ifadesinde bulundular.

Haber/ Hatice ODABAŞ

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.