• BIST 9079.97
  • Altın 2324.337
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9423
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

ERKEK ARKADAŞI TARAFINDAN BAYILANA KADAR DÖVÜLDÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI

ERKEK ARKADAŞI TARAFINDAN BAYILANA KADAR DÖVÜLDÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI
Ankara'da sevgilisi tarafından darp edilerek bayıltılan ve aha sonra intihar ettiği iddia edilen Aleyna Çakır'la ilgili sosyal medyaya düşen video paylaşımı büyük infiale neden oldu. Ankara Emniyet Müdürlüğü konuyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Erkek arkadaşı tarafından bayılana kadar darp edilen genç kızın intiharı sonrasında sosyal medya üzerinden yayılan video görüntülerine ilişkin Ankara Emniyet Müdürlüğü açıklamalarda bulundu.

İntihar ettiği öne sürülen Aleyna Çakır’ın erkek arkadaşı tarafından bayılana kadar dövüldüğü görüntüler ortaya çıktı

3 Haziran 2020 tarihinde Sema Esen (Aleyna Çakır) isimli şansın ölümüyle ilgili olarak bazı sosyal medya hesapları üzerinden olayın 'intihar' değil 'cinayet' olduğu yönünde yapılan paylaşımlar nedeniyle açıklama yapılmasına gerek duyulduğu belirtilerek şöyle denildi:

MAKTUL ŞİKAYETÇİ OLMUŞ ŞÜPHELİLER SERBEST BIRAKILMIŞ

"17 Nisan 2020 günü saat 14.15 sıralarında Sema Esen (Aleyna Çakır) isimli şahıs, Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğümüze müracaat ederek, Ümit Uygun ve E.Ö. tarafından darbedildiğini, astım hastası olması nedeniyle darp neticesi bayıldığını ve bu durumun erkek arkadaşı Ümit Uygun tarafından sosyal medyada paylaşıldığını beyan ederek, Ümit Uygun ve E.Ö.'den şikayetçi olmuştur. Aynı gün mahkemeye çıkarılan şüpheli şahıslar, adli mercilerce serbest bırakılmıştır."

ADLİ TAHKİKAT DEVAM ETMEKTEDİR

03 Haziran 2020 günü söz konusu intiharla ilgili gelen ihbar üzerine olay yerine intikal edildiğine vurgu yapılarak, "Olay yeri ile ilgili tüm iş ve işlemler Cumhuriyet Savcısının gözetiminde ve talimatları doğrultusunda gerçekleştirilmiştir. Maktul adli tıp kurumuna otopsi yapılmak üzere gönderilmiş, olayla ilgili Ümit Uygun ve B.G. isimli şahıslar ifadeleri alınarak serbest bırakılmıştır. Konu ile ilgili olarak adli tahkikat devam etmektedir" ifadeleri kullanıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.