• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C

KARTAL BELEDİYESİ YÜZ YÜZE EĞİTİM ÖNCESİ OKULLARDA DEZENFEKTE ÇALIŞMASI BAŞLATTI

KARTAL BELEDİYESİ YÜZ YÜZE EĞİTİM ÖNCESİ OKULLARDA DEZENFEKTE ÇALIŞMASI BAŞLATTI
Kartal Belediyesi, 1 Mart’tan itibaren yüz yüze eğitime geçmeye hazırlanan ilçe sınırları içindeki tüm okullarda koronavirüse karşı genel temizlik ve dezenfekte çalışması başlattı.

Uzun süre sonra okullarına kavuşmaya hazırlanan binlerce öğrencinin, temizlik ve dezenfekte çalışmalarıyla koronavirüs tehlikesine karşı korunması hedefleniyor.

2-043.JPG

Günün erken saatlerinde temizlik ve dezenfekte çalışmalarını gruplar halinde gerçekleştiren Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, okul bahçelerini antiviral özelliğe sahip, aktif yüzey temizlik ürünleriyle yıkarken, okul içlerindeki çöp konteynerlerini mekanik araçlarla dezenfekte ediyor.

3-033.JPG

“Öğrencilerimiz Bizler İçin Çok Değerli”

Öte yandan, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki tüm kamu kurumlarında dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürürken, yüz yüze eğitimin devam ettiği Kartal Belediyesi’ne bağlı tüm kreşlerde, Nano Gümüş İyon teknolojisi ile dezenfekte çalışmaları devam ediyor.

4-021.JPG

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, okullarda gerçekleşen temizlik ve dezenfekte çalışmalarıyla ilgili olarak; “Öğrencilerimiz, Covid-19 salgınından dolayı uzun süredir okullarında yüz yüze eğitim alamıyor. 1 Mart’tan itibaren, okullarıyla buluşmaya hazırlanan öğrencilerimizi korona virüsüne karşı korumak amacı ile arkadaşlarımız ile birlikte yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Öğrencilerimiz bizler için çok değerli. Bu bağlamda, salgının başladığı ilk günden itibaren özverili bir şekilde Kartal’ın tamamında temizlik ve dezenfekte çalışması gerçekleştiren Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçe sınırlarımızda tüm okullarda aynı çalışmalarına hız verdi.

5-014.JPG

Tabii, bizim gayretlerimizin yanında öğrenci kardeşlerimizin; maske, mesafe, temizlik kurallarına uyması çok önemli. İnanıyoruz ki, bu zor günleri dayanışma içinde atlatacağız.” İfadelerini kullandı.

Videoya https://we.tl/t-fYgai6CxnO linkinden ulaşabilirsiniz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.