• BIST 9524.59
  • Altın 2493.789
  • Dolar 32.5764
  • Euro 34.7318
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

KARTAL BELEDİYESİ'NDEN SAĞLIKÇI VE MUHTARLARA MALZEME DESTEĞİ

KARTAL BELEDİYESİ'NDEN SAĞLIKÇI  VE MUHTARLARA MALZEME DESTEĞİ
Kartal Belediyesi, ilçede görevli doktor ve muhtarlar için kişisel temizlik ve hijyen ürünlerinden oluşan yardım kitleri dağıttı.

Kartal Belediyesi; koronavirüs pandemisi ile mücadele kapsamında, bünyesinde oluşturduğu ekipler ile ilçedeki muhtarlıklara; maske, eldiven ve dezenfektan dağıtımını gerçekleştirdi. Ekipler ayrıca ilçede bulunan Aile Sağlığı Merkezlerini ziyaret ederek görevli sağlık çalışanlarına malzeme desteğinde bulundu.

2-113.jpg

Sağlık çalışanları için hazırlanan kişisel temizlik ve hijyen ürünlerinin bulunduğu kitlerde, maske ve eldivenlerin yanı sıra; Kartal Belediyesi'nin destekleriyle Şehit Öğretmen Hüseyin Ağırman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından 3D yazıcı ve lazer tezgâh ile üretilen tıbbi yüz maskeleri yer aldı.
3-088.jpg

Dezenfekte Çalışmaları Devam Ediyor

Koronavirüs ile mücadele kapsamında daha önce; ilçedeki birçok noktada çalışmalarını tamamlayan Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bugün de vatandaşa hizmet vermeye devam eden Aile Sağlığı Merkezlerinde dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürdü. 

5-027.jpg

“Komşularımızın Yanında Olmaya Devam Edeceğiz”
 

Aile Sağlığı Merkezleri ve muhtarlıklara yapılan kişisel temizlik ve hijyen ürünleri desteği ile ilgili konuşan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Bu süreçte elimizden geldiğince çok vatandaşımıza ulaşıp mümkün olan en fazla şekilde destek vermeye çabalıyoruz. Bugün de görevli arkadaşlarımız, muhtarlıklar ve Aile Sağlığı Merkezlerine ihtiyaç duyulabilecek kişisel temizlik ve hijyen ürünleri dağıttı. Her zaman için imkânlarımız dâhilinde, desteğimize ihtiyaç duyan bütün komşularımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.