• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

KAYMAKAMI ABDULLAH DEMİR;'' İLÇEMİZ ÜÇÜNCÜ SAYFA HABERLERİNDE YER ALMIYOR''

KAYMAKAMI ABDULLAH DEMİR;'' İLÇEMİZ ÜÇÜNCÜ SAYFA HABERLERİNDE YER ALMIYOR''
Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü Huzur toplantısı düzenledi. Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya; Kartal Kaymakamı Abdullah Demir,Kartal İlçe Emniyet Müdürü Sinan Dallı,Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve mahalle muhtarları yer aldı.

Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Huzur Toplantısında konuşan Kartal Kaymakamı Abdullah Demir Kartal'ın diğer ilçelere nazaran üçüncü sayfa haberlerinde yer almamasının sevindirici olduğunu söyledi. Abdullah Demir Kartal'ın gasp, tecavüz, adam öldürme suçlarıyla anılan bir ilçe olmadığını belirtti. Kaymakam Demir huzur toplantısının  amacının ortak akılla hareket ederek  yapılan işlerde daha iyi sonuçlar alınması adına gerçekleştirildiğini söyledi.

2-863.jpg

Abdullah Demir son dönemlerde Kartal'ın belli kesimlerinde halkın en çok şikayet ettiği konular arasında hayat kadınlarına yönelik fuhuş yaygınlığı olduğunu bunun önlenmesi adına da İlçe Emniyet Müdürlüğü ile birlikte koordineli çalışmalar düzenlediklerini vurguladı. Demir öte yandan yabancı uyruklu kadınlara fahiş fiyatlarla ev kiralayıp  fuhuşa aracılık ettikleri belirlenen ev sahiplerine  yönelik operasyonların yapıldığını ve bu evlerin mühürlendiğini ifade etti.

3-717.jpg

Demir Kartal'ın avantajlı bir ilçe olması,yanısıra dünyanın en büyük adliyesine sahip bir ilçe olması sebebiyle iş yükü ve yoğunluk açısından risk faktörleri arasında yer aldığını söyledi.

Kartal İlçe Emniyet Müdürü Sinan Dallı huzur toplantısının salgın nedeniyle gerçekleştirilemediğini belirterek ilçede suç oranlarının tespit edilmesi için muhtarlarla birlikte vatandaşların da destek vermesi gerektiğini söyledi. Dallı 1 yıllık faaliyet raporlarıyla bir sunum yaparken Kartal'da işlenen suçlara bakıldığında mala zarar verme suçlarında düşüş olduğunu kaydetti. Sinan Dallı dünya genelinde eş zamanlı artan uyuşturucu faaliyetlerinin Kartal'da da artış gösterdiğini ifade ederek bu tür suçlara bulaşan kişilerle ilgili operasyonların devam edileceği ve torbacılara göz açtırılmayacağını söyledi.

Suça bulaşmış çocukların ailelerinden kopukluğuna değinen Dallı ailelerin çocuklarına sahip çıkmaları için uyarılarda bulundu. Sinan Dallı Kadem uygulamasının daha çok yaygınlaşması gerektiğine  değinerek şiddet gören  kadınların kendilerini korumak adına bu uygulamaları cep telefonlarına indirmelerini istedi. Sinan Dallı Kartal'da uyuşturucu bağlamında en çok suçun işlendiği mahallenin Topselvi olduğunu ifade ederek İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak bu bölgeye bekçilerin görevlendirildiğini ve gereken tüm tedbirlerin ivedilikle uygulandığını belirtti. 

4-438.jpg

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.