• BIST 9008.98
  • Altın 2281.224
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.049
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

MHP'Lİ BELEDİYEYE HİBE EDİLEN 50 ATIN KAYBOLMASI SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU!

MHP'Lİ BELEDİYEYE HİBE EDİLEN  50 ATIN KAYBOLMASI  SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU!
İBB'nin Adalar'dan faytonları kaldırmasıyla ortada kalan atları farklı belediyelere hibe ettiği 50 at çip takılmasına rağmen ortadan kayboldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Adalar'daki fayton zulmünden kurtararak MHP’li Hatay Dörtyol Belediyesi’ne hibe olarak verdiği 50 at, üzerlerinde bulunan çiplere rağmen kayboldu. Kaybolan atlar sosyal medyada gündem oldu!

Ekrem İmamoğlu’nun Adalar’daki fayton zulmünden kurtardığı 50 at MHP’li belediyeye hibe edilmişti. Hatay Dörtyol Belediyesi’ne hibe edilen atlar kayboldu. Sosyal medya karıştı, vatandaşlar 50 at nerede sorusunun cevabını arıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Adalar'dan toplayıp MHP’li Hatay Dörtyol Belediyesi’ne hibe ettiği 50 at, üzerlerindeki çiplere rağmen kayboldu.

50 ATIN NEREYE GİTTİĞİNİ BİLEN YOK

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Adalar'da yeni bir düzenlemeye giderek atlı fayton uygulamasına son vermiş yerine elektrikli faytonları getirmişti. Emekliye ayrılan atlar da çeşitli kurumlara sahiplendirilmişti. İBB'nin Adalar’daki fayton esnafından aldığı 1.177 attan 50’si de MHP’li Hatay Dörtyol Belediyesi'ne hibe edilmişti. İki belediye arasında geçen yıl ekim ayında taşıma devir sözleşmesi imzalandı ve atlar Dörtyol ilçesine götürüldü. İBB’nin hibe ettiği 50 ata kaybolmamaları için çip de takılmıştı, ama bir süre sonra atların kaybolduğu ortaya çıktı.

KAYBOLAN ATLARLA İLGİLİ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi de Hatay Dörtyol’da yaşanan bu olumsuzluktan haberdar oldu. İBB’nin atların akıbetine ilişkin yazısına MHP’li Dörtyol Belediyesi’nin yanıt vermemesi üzerine savcılığa suç duyurusunda bulunuldu. KRT TV’den Çağdaş Ulus’un haberine göre, savcılık konuyla ilgili soruşturma başlatırken, atlardan sorumlu Dörtyol Belediyesi personelinin ve belediye yetkililerinin ifadesi alındı. Dörtyol Belediyesi'ne teslim edilen ama üzerlerindeki çiplere rağmen kaybolan 50 atın akıbeti, savcılık soruşturması sonucunda ortaya çıkacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.