• BIST 9079.97
  • Altın 2299.857
  • Dolar 32.3206
  • Euro 35.0966
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

PENDİK BELEDİYESİ'NDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YÖNELİK ''HEDİYE ET'' KAMPANYASI

PENDİK BELEDİYESİ'NDEN  İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YÖNELİK ''HEDİYE ET'' KAMPANYASI
Pendik Belediyesi, Pendik Gönüllüsü kapsamında "Bu Bayram Hediye Et" Kampanyası başlattı.

Kampanyada, hayırseverin evinden alınan kurban eti, kendisine en yakın ihtiyaç sahibi komşusuna teslim edilecek. Kampanyaya ilk destek Belediye Başkanı Ahmet Cin'in eşi Mehtap Cin'den oldu.

Pendik Belediyesi, sosyal dayanışma ve yardımlaşmaya örnek olacak "Bu Bayram Hediye Et" Kampanyası başlattı. Pendik Gönüllüsü Hareketi Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında başlatılan kampanyada hayırseverlerin bağışladığı kurban etleri, ihtiyaç sahibi aileye teslim edilecek. Kampanyaya katılmak isteyen hayırseverlerin, www.pendik.bel.tr internet sitesinden başvuru formunu doldurmaları yeterli oluyor.

Kampanyaya ilk katkıyı Mehtap Cin yaptı

Kampanyaya ilk katkı Belediye Başkanı Ahmet Cin'in eşi Mehtap Cin'den oldu. Kampanyaya katılım için başvuru formunu dolduran Mehtap Cin, tüm Pendiklileri kampanyaya davet etti. Aynı zamanda ilk Pendik Gönüllüsü üyesi olan Mehtap Cin: "Malum, Kurban Bayramı geliyor ve Pendik Belediyemiz de bir bağış kampanyası başlattı. Yaptığımız bağışların doğru adreslere ulaşması için belediyemizin başlattığı "Bu Bayram Hediye Et" Kampanyasına ben de katkıda bulunmak istedim. Şimdiden tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyor, ibadetlerinin kabul olmasını diliyorum." dedi.

Bağışçı kısa mesaj yoluyla bilgilendirilecek

Kesilip hazırlanmış kurban etleri, bayramın 2 ve 3. günü hayırseverlerin evinden alınıp Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sosyal incelemesi yapılan ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak. Etler, ihtiyaç sahibine ulaştığında bağışçı kısa mesaj yoluyla bilgilendirilecek.

İsteyen Pendik Gönüllüsü olabilir

Pendik Belediyesi tarafından başlatılan Pendik Gönüllüsü Hareketi, sosyal destek ve yardım faaliyetlerine vatandaşların da katılımını sağlamayı amaçlıyor. İsteyen herkes Pendik Gönüllüsü olabiliyor. Pendik Gönüllüsü kapsamında Elazığ ve İdlib Yardım Kampanyaları, yetim ve öksüz çocuklara bayramlık dağıtımı, veresiye defteri kapama, askıda yemek ve askıda ekmek kampanyaları yapıldı. Bu harekete katılmak isteyenler, pendikgonullusu.pendik.bel.tr adresini ziyaret ederek katılım formunu doldurabilir. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.