• BIST 9602.15
  • Altın 2478.885
  • Dolar 32.5024
  • Euro 34.6469
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C

“PENDİK KAYMAKAMI İLHAN ÜNSAL’IN VEDA MESAJI”

“PENDİK KAYMAKAMI  İLHAN ÜNSAL’IN VEDA MESAJI”
Pendik'te dört yıla yakın bir sürede görev yapan Pendik Kaymakamı İlhan Ünsal emekliye ayrılması nedeniyle veda mesajı yayımladı. Kaymakam İlhan Ünsal veda mesajında görev yaptığı süre boyunca destek veren tüm Pendik halkına teşekkür etti.

 

Pendik kaymakamı İlhan Ünsal emekliye ayrılması sebebi ile veda mesajı yayımladı. Ünsal veda mesajında şu sözlere yer verdi;

      ''06.07.2017 tarihinden beri yürüttüğüm Pendik kaymakamlığı görevimden talebim üzerine emekli olmam sebebiyle ayrılıyorum. Aziz milletimize hizmet etme imkanı veren Kaymakamlık görevini ve  32 yıl çalıştıktan sonra da emekli olma nimetini lütfeden rabbime sonsuz şükürler ediyorum.

       Kimliği, kültürü, huzurlu iklimi,devletine,bayrağına ve manevi değerlerine saygılı insanları ile aziz İstanbul'un en mümtaz ilçesi olan Pendik'te bana çalışma imkanı veren  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ve İstanbul Valisi Sayın Ali Yerlikaya'ya minnet ve şükranlarımı arz ediyorum.

         Son görev yerim olan Pendik'te ilçemize ve saygıdeğer Pendik'li kardeşlerime hizmet etmenin onurunu yaşıyorum. Sevgi,saygı,hoşgörü ve diyalog ortamında geçirdiğim görev sürem meslek hayatımın en müstesna günleri olarak kalacaktır.

        Pendik'te görev yaptığım süre boyunca hizmet ve çalışmalarımıza destek veren, önümüzü açan Milletvekilimiz Sayın Erol Kaya'ya ve bölge milletvekillerimize şükranlarımı sunuyorum.

       Birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyduğum,  önceki dönem Belediye Başkanı Sayın Salih Kenan Şahin ve Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Cin'e desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

   Beraber çalışma fırsatı bulduğumuz İstanbul Tersane Komutanı Sayın Tuğamiral Recep Erdinç Yetkin'e,  Kamu Kurumlarımızın  Müdür ve Yöneticilerine, Siyasi Partilerimizin İlçe Başkanlarına, fedakar Mahalle Muhtarlarımıza, Sivil toplum örgütlerimizin çok kıymetli yönetici ve mensuplarına, yerel ve bölgesel basınımızın kıymetli yönetici ve muhabirlerine  ve mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

    Ayrıca Pendik'li arkadaşlarıma, kardeşlerime, dostlarıma ve hemşehrilerime gönül dolusu teşekkürler.

Hoşça kal... Huzurla,  Sevgiyle ve   Mutlulukla kal....   PENDİK...

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 16.07.2020

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.