• BIST 9118.67
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

PENDİKSPOR LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

PENDİKSPOR LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR
TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluğun büyük favorisi Pendikspor bu hafta sonu evinde ağırladığı Ankara Demirspor'u 1-0 yenerek liderliğini sürdürdü.

TFF 2'inci Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Pendikspor Pazar günü kendi evinde ağırladığı Anlara Demirspor'u 1-0 yendi.

1-214.jpg

Pendikspor evinde ağırladığı Ankara Demirsporu ikinci yarıda uzun atılan topa Okan'ın, ceza sahası çizgisinde iki rakip futbolcunun arasında kafayla Görkeme yolladığı topu iyi değerlendiren genç forvet Pendikspor u 1 - 0 öne geçirdi.

Pendikspor bu golden sonra dahada sıkı atak yaparak rakibi bunalttı. 3. Gün ara ile Mac yapan Pendikspor lu futbolcuların yorgun olmasına rağmen Maçı almayı başardı. Pendikspor 1-Ankara Demirspor-0

2. Lig Beyaz Grupta Liderin maçında Pendikspor son 3 haftanın galip ve moralli takımı Ankara Demirspor’u mağlup etti.
Antrenör Osman Özköylü yönetimindeki takım maça coşkulu başladı ancak karşılarında beyaz grubun eli yüzü düzgün bir takımı Ankara Demirspor olduğu için pozisyon bulmakta zorlandı.

Pendikspor da başta kırmızı kart cezalısı Serdar Deliktaş olmak üzere oynamayan futbolcuların eksikliği hissedildi.

Rakibin hucüm yollarını iyi analiz eden Ankara Demirspor geçen hafta deplasmanda bırakılan 2 puandan sonra bu maça kesin 3 puan parolası ile çıkan Pendikspor’u ilk yarı Onur’u kitleyerek hucumda eksik bıraktı. 2. Yarı teknik ekip tarafından sol kanada geçen Onur daha etkili oldu. Ataklar sıklaştı ve Görkem Bitin boş kaldığı pozisyonda düzgün bir vuruşla ağları havalandırdı ve skor 1-0 oldu. Bulunan golün ardından kontrol oyunu oynayan Pendikspor rakibi orta alanda karşıladı ve kazanılan toplarda hızlı çıkışlarla etkili olmaya çalıştı. Rakibin oyuncu değişiklikleriyle maça hareket geldi ve son dakikalarda Pendik kalacisi tecrübeli kaptan Haydar mutlak bir gole engel olarak takımını 1-0 da tuttu.

Tecrübeli oyunculardan Uğur Uçar da sonradan girdiği oyunda başarılı müdahaleleriyle bu takımda yeri olacağını gösterdi. Maçın yıldızlarından sağ bek Serdar Cansu bitmek tükenmek enerjisi ve bindirmeleriyle rakibi yordu.

Rakip Ankara Demirspor Pendikspor’u gerçekten iyi analiz etmiş ve ortasaha da oyun kuracak oyunculara alan bırakmayacak oyunu ayakları temiz olmayan stoperlerin kurmasını veya öndeki oyuncularin geriye gelerek top almasını sağlayarak onları etkisiz bölgeye itip ayrıca birebirde takımın beyni Onur Eriş’i kitleyerek ilk yarıyı taktik olarak kazandı. 2.yarı Osman Hocanın küçük bir dokunuşla Onur’u sağa çekmesi durgun oyunun kilidini açtı.

Osman Özköylü tecrübeli bir antrenör ve takımı bu ligi iyi bilen oyunculardan kurulu ama devre arası yine Pendikspor’u birkaç transfer bekliyor gibi duruyor. Defansın oyun kurulumuna katkısında eksik var ve santrafor pozisyonunda hem skor hem oyun kurulumuna katkı veren bir oyuncu eksikliği göze çarpıyor. Başarılar Pendikspor…

2-919.jpg4-466.jpg3-757.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.