• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

PENDİKSPOR ŞAMPİYONLUK YOLUNDA İLERLİYOR

PENDİKSPOR ŞAMPİYONLUK YOLUNDA İLERLİYOR
.2.lig Beyaz Grup 26 hafta mücadelesinde Pendikspor kendi saha ve seyirci avantajını iyi değerlendiren kırmızı beyaz ekip maçı 3-2 kazanmasını bildi.

Şampiyonluğun güçlü adaylarından biri olan Manisa FK yi 3-2 yenerek Siyah Beyazlı ekibin şampiyonluk yolunda çelme taktı.

 Pendikspor bunu hep yapıyor güçlü rakiplerin karşısında her zaman güzel futbol sergileyip 3 puanı hanesine yazdırmayı başarıyor. Pendikspor bu galibiyetle play off’ta az da olsa şansının olduğunu biliyor bundan sonra çıktığı her maçta alacağı üç puan Pendikspor’u play off’  şansını artıracak.

img-1439.JPG

Karşılaşmaya oldukça arzulu ve kendinden emin bir şekilde başlayan Pendikspor, 1. dakikada Fatih Cerlek’in golü ile 1-0 öne geçti.

Güçlü rakibi karşısında maçın başından sonuna dişe diş bir mücadele sergileyen Pendikspor, 34. dakikada Berat Ali Genç’in golü ile mücadeleyi 2-0’a taşıdı ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

dsc-0141.JPG

2.devre çok zor geçti

İkinci yarıya baskılı bir oyunla başlayan konuk ekip Manisa, baskılı oyunun 2.yarıda oyuna giren Zahit 50. Dakikada attığı golle Zahit Fındık  skoru 2-1 yaptı

Maçın 64. Dakikasında Pendikspor’dan Yakup Ramazan’ın kırmızı kart görmesiyle Pendikspor bu dakikadan sonra maça 10 kişiyle devam etti.

Karşılaşmanın 81. Dakikasında ise Pendikspor, Ozan Papaker’in penaltıdan bulduğu goller durumu 3-1’e taşıdı.

Karşılaşmada özellikle orta hakemin taraflı ve tutarsız kararları Pendikspor’u ve taraftarı çileden çıkararak küçük çaplı arbedeler çıkmasına neden oldu.

Bu dakikadan sonra oldukça gergin anlara sahne olan karşılaşmanın uzatma dakikalarında Serdar Deliktaş’ın penaltı golü ile Manisa durumu 3-2’ye taşıdı ve karşılaşma başka gol olmayınca Pendikspor’un 3-2’lik üstünlüğüyle sona erdi.

img-1675.JPG

Bu sonuçla Pendikspor, puan cetvelinde 36 puanla 8. Sıraya ilerlerken; play of umutlarını da gelecek hafta deplasmanda oynanacak Amed SK karşılaşmasına taşıdı.

Pendik Stad’ı Ay yıldızlı Bayraklarla Donatıldı

Pendik Stadı Maçtan önce Pendikspor yönetimi stad’da bulunan her koltuğa ay yıldız bayrağı bıraktı stada gelen taraftarlar her birinin elinde Türk bayrağı dalgalandırdılar İdlib’te şehit olan 36 askerimizin isimleri anons edildi.Saygı duruşu sonrasında başlanan karşılaşmada duygusal anların yaşandı. Pendikspor'lu futbolcular karşılaşma sonrasında her atılan gol için selam durdu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.