• BIST 9693.46
  • Altın 2504.678
  • Dolar 32.5828
  • Euro 34.7996
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C

PENDİKSPOR TÜM TEDBİRLERİ ALARAK LİGLERE HAZIRLANIYOR

PENDİKSPOR TÜM TEDBİRLERİ ALARAK LİGLERE HAZIRLANIYOR
Pendikspor TTF'nin aldığı ligleri başlatma kararı sonrasında hazırlıklara başladı. Pendikspor Başkanı Mustafa Şahinyılmaz liglerin başlatılması öncesinde tüm futbolcuları sağlık taramasından geçirerek futbolculara Covid-19 testi yaptırdı.

TFF Başkanı Nihat Özdemir’in; “Profesyonel ve amatör liglerimizi 12-13 ve 14 Haziran haftasında başlatma kararı aldık” açıklamalarının ardından, Pendikspor Kulübü hazırlıklara başladı.

2-149.jpg

Hazırlıkla ilgili sosyal medya hesaplarından duyuru yapan Pendikspor Başkanı Mustafa Şahinyılmaz futbolcuların Covid-19 taramasından geçirildiğini belirterek bu süreçte sahaya veya antremana çıkmak istemeyen futbolcularla ilgili kendilerinden yana hiç bir sorun teşkil edilmeyeceğini kişisel düşüncelere saygı duyulacağını söyledi,

3-113.jpg

Pendikspor Başkanı Mustafa Şahinyılmaz hazırlıklarla ilgili şöyle konuştu:“ Hiçbir futbolcumuz geldiğimiz süreçte sahaya çıkmak yada antremana çıkmak zorunda değildir. İzin almak isteyen, oynamak istemeyen kim olursa olsun bizden yana problem edilmeyecektir.

4-070.jpg

Kişisel düşüncenize saygı duyulacak ve bir yaptırımı olmayacaktır. Birlikte bu zorlu süreci atlatıp önümüzdeki sezona omuz omuza gireceğimizden şüphem yoktur. Kendinizi baskı altında hissetmemeniz için bu kararı almış bulunmaktayız. Sizlerin sağlığı herşeyden önemli.” İfadelerini kullanarak tüm futbolculara moral verdi. Test sonuçları ardından durum daha da netlik kazanacaktır''dedi.

5-033.jpg

MUSTAFA ŞAHİNYILMAZ;TEST SONUÇLARIMIZ NEGATİF ÇIKMIŞTIR

Alınan tedbirler neticesinde dün futbolcularımız,teknik ekibimiz ve personellerimize yapılan Covid-19testlerinin sonucu negatif çıkmıştır.Bundan sonra ki süreçlerde de aynı titizlikle tedbirleri sürdürüp, titizlikle çalışmalarımıza devam edeceğiz''ifadesinde bulundu.

Haber/ Hatice ODABAŞ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.