• BIST 9113.63
  • Altın 2324.093
  • Dolar 32.3604
  • Euro 35.0127
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C

PENDİKSPOR'DA YENİ TEKNİK DİREKTÖR LEVENT DEVRİM OLDU!

PENDİKSPOR'DA YENİ TEKNİK DİREKTÖR LEVENT DEVRİM OLDU!
Teknik direktör Şaban Yıldırım ile yollarını ayıran Pendikspor'da göreve kimin geleceği merak ediliyordu.

Teknik direktör Şaban Yıldırım ile yollarını ayıran Pendikspor'da göreve kimin geleceği merak ediliyordu. Kırmızı beyazlı ekip resmi internet sitesinden yatığı paylaşımla yeni teknik direktörünü duyurdu. Geçtiğimiz sezon Manisaspor ile 1. Lig'e çıkma başarısı gösteren Levent Devrim, Pendikspor'un yeni teknik direktörü oldu.

Yeni sezon çalışmalarına ara vermeden devam eden Pendikspo'da hedef şampiyonluk. Bu kapsamda kadrosunu güçlendirmeye çalışan kırmızı beyazlı ekipte geçtiğimiz günlerde teknik heyet ile de yollar ayrılmıştı.  Yeni teknik direktörün kim olacağı merak konusu olurken Pendikspor'un resmi sitesinden yapılan paylaşımla bu soru işareti açıklığa kavuştu. Kırmızı beyazlılar, geçtiğimiz sezon Manisasporu şampiyon yaparak 1. Lig'e çıkarma başarısı gösteren Levent Devrim ile anlaşma sağladığını duyurdu.

99999.jpg

 

endikspor internet sitesinden yapılan açıklamada "Kulübümüzün futbol A takım antrenörlüğüne geçtiğimiz sezon Manisa FK takımında teknik direktör ve ceo olarak çalışmış Levent Devrim getirildi. Hocamıza ailemize hoş geldin diyor, birlikte nice başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

"AYNI BAŞARIYI YAKALAYACAĞIZ"

Kendisini kırmızı beyazlı ekine bağlayan sözleşmeye imza atan Levent Devrim ise, Manisaspor'da gösterdiği başarıyı burada da yaşayacaklarını ve birinci lige yükseleceklerini dile getirdi. 

İmza törenine katılarak açıklamada bulunan Pendikspor başkanı Mustafa Şahinyılmaz: "Levent hocamıza güveniyoruz, başarıları ortadadır. Manisa FK'yı 1. lige çıkararak başarısını ispat etmiştir. Pendikspor'da da başarılı olacaktır. Camiamıza hayırlı olsun." dedi.

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.