• BIST 9511.06
  • Altın 2493.029
  • Dolar 32.5994
  • Euro 34.8062
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C

PENDİKSPOR'DAN 5 YENİ BOMBA TRANSFER DAHA

PENDİKSPOR'DAN 5 YENİ  BOMBA TRANSFER DAHA
Şampiyonluk hedefiyle bir birinden kaliteli ve tecrübeli 4 futbolcu transferiyle transfer sezonuna fırtına gibi giren Pendikspor, 5 yeni transferiyle transfer bombalarını patlatmaya devam ediyor.

Şampiyonluk hedefiyle yeni sezon çalışmalarını aralıksız sürdüren ve bir süre önce gerçekleştirdiği bir birinden değer 4 transfer ile dikkatleri üzerine çeken Pendikspor, şimdi de yine son derece kaliteli ve süperlik tecrübeleri olan 5 yeni transferiyle transfer bombalarını patlatmaya devam ederken; taraftarlarını da gelecek sezon için ümitlendirmeye başladı.

İşte Pendikspor’un yeni transfer bombaları

1 Geçtiğimiz sezonu Keçiörengücü'nde geçiren, kariyerinde Adanaspor ile süper lig tecrübesi yaşamış sağ bek pozisyonunda oynayan milli futbolcu Emre Uğur Uruç ile sözleşme imzalandık. Kendisine ailemize hoş geldin diyor, Pendikspor'umuzun forması altında sonsuz başarılar diliyoruz.

2 Profesyonel kariyerine Beşiktaş altyapısında başlayan, geçtiğimiz sezonu Manisa FK takımında geçiren başarılı orta saha oyuncusu Emir Alagöz ile sözleşme imzaladık. Ailemize hoş geldin Emir.

3 Akhisarspor alt yapısından yetişen ve profesyonel kariyerinde TFF 1.Lig, Süper Lig tecrübeleri bulunan ve son sezonunu Amed SK takımında geçiren tecrübeli stoper Erman Bulucu ile sözleşme imzaladık. Ailemize hoş geldin Erman

4 Profesyonel kariyerine Fenerbahçe altyapısında başlayan ve geçtiğimiz sezonu Manisa FK takımında geçiren başarılı sol bek Çağrı Giritlioğlu ile sözleşme imzaladık. Ailemize hoş geldin Çağrı

5 Profesyonel kariyerine Kahramanmaraşspor altyapısında başlayan, Gaziantepspor ile süper lig tecrübesi olan ve geçtiğimiz sezonu Manisa FK ile şampiyonluk yaşayarak tamamlayan başarılı santrafor Serdar Deliktaş ile sözleşme imzaladık. Ailemize hoş geldin Serdar.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.