• BIST 8745.7
  • Altın 2240.672
  • Dolar 32.3333
  • Euro 35.1603
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C

TUZLA BELEDİYESİ'NİN CANLI YAYINLARINA ÜNLÜLER KONUK OLUYOR

TUZLA BELEDİYESİ'NİN CANLI YAYINLARINA ÜNLÜLER KONUK OLUYOR
Tuzla Belediyesi'nin Koronavirüs sürecinde sosyal medya hesabı Instagram’dan başlatmış olduğu canlı yayınlara sanatçılar yoğun ilgi gösteriyor

 Moderatörlüğünü Aslı Hünel’in yaptığı, "Aslı Hünel ile Rengarenk" programına bağlanan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Askıda Tablet kampanyası ile ilgili, "Bilgisayarım yok, ders çalışmak istiyorum, araştırma yapmak istiyorum' diyen gençlerimize, pandemi öncesi bine yakın bilgisayarı güncelleyip verdik." dedi.

Tuzla Belediyesi, koronavirüs pandemisi sürecinde sosyal medya platformu Instagram üzerinden "Aslı Hünel ile Rengarenk" programı başlattı. Ünlü sanatçı Aslı Hünel'in her salı akşam saat 21.30'da canlı olarak sunduğu programa ünlü sanatçılar konuk oluyor. Geçen hafta ilk bölümü yayımlanan programa Serkan Kaya konuk olmuştu. Dün akşam yayımlanan ikinci programa ise şarkıcı Serdar Ortaç ve Seçil Gür katıldı. Tuzla Belediyesi'nin İnstagram sayfasında canlı yayınlanan programa izleyiciler yoğun ilgi gösterdi.

"ASKIDA TABLET KAMPANYASI BİR İLK"

"Aslı Hünel ile Rengarenk" programının açılışına konuk olan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Hünel’in ilk olarak Tuzla Belediyesinin başlattığı Askıda Tablet Kampanyası ile ilgili sorusunu şöyle cevap verdi.  "Askıda Tablet kampanyası bir ilk. Askıda projesi tarihi bir hadisedir. Avrupa'da bir ülkede başlamıştır. Bizim de 2016'da Askıda Ekmek ve Askıda Pasta diye kimsesiz, yetim ve engelli vatandaşlarınız için yapmış olduğumuz projeler vardı. Bu defa EBA'ya bağlanma konusunda çok fazla şikâyetler alıyorduk. Tuzla sınırları içerisinde her gün 5-10 tane, "Bağlanamıyorum, sorunlarım var, tabletim yok." gibi mesajlar alıyordum. Biz salgın öncesi bile bazı bilgisayarları güncelleyip ihtiyacı olan öğrencilerimize veriyorduk ama bu defa 'Askıda Tablet' diye bir proje yapalım dedik. 'Bilgisayarım yok, ders çalışmak istiyorum, araştırma yapmak istiyorum' diyen gençlerimize, bine yakın bilgisayarı güncelleyip verdik." ifadelerini kullandı

 SERDAR ORTAÇ'TAN YENİ ALBÜM AÇIKLAMASI

‘Aslı Hünel ile Rengarenk'  programının dün akşamki bölümüne Seçil Gür ile konuk olan Serdar Ortaç, keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Ortaç, 24 saat stüdyodan çıkmadığını belirterek, " Bütün gün stüdyoda bilgisayarda bulunan şarkılara bakıyoruz ve bir sürü şarkı yapıyoruz. İnsanların mutluluğunu bekliyoruz. Ne zaman mutlu olurlar ise o zaman yeni albüm çıkartacağız" dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.