18 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara18°C

ADEM UÇAR;''HER VEDA YENİ BİR BAŞLANGIÇTIR''

Kartal'da uzun yıllardan bu yana çok önemli görevlerde bulunan Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Adem Uçar Adana Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevine devam edecek.

ADEM UÇAR;''HER VEDA YENİ BİR BAŞLANGIÇTIR''

04 Mayıs 2024 Cumartesi 11:19

Kartal'da çok önemli görevleri başarıyla yürüten ve herkes tarafından sevilen Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Adem Uçar sosyal medya hesabından veda yazısı yayımlayarak herkesten helallik istedi.

Adem Uçar veda yazısında şu ifadelere yer verdi;''Adana Ceyhan’dan Kartal’a geldiğimde bu büyük şehirde neler yapacağımı bilmiyordum, biraz kaygılıydım. Kartal'da bulunan Cesur Çuval Fabrikasında işe başladım ve bu sayede gurbet yolculuğum tam olarak böyle başladı.

Arkamda hiç kimsenin olmadığını bilerek; ancak, üniversiteyi birincilikle bitirmiş olmanın cesaretiyle, dönemin Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e bir mektup yazdım, sonuçta sanat tarihçisiydim ve hayallerim vardı. Ona bu hayallerimden bahsettim. Ve bu mektup sonucunda Kartal Belediyesi’nin kapıları açıldı bana.

İstanbul’un önemli bir tarihi değeri olan Dragos Arkeolojik Kazı Alanı’nda çalışmalar yaptık. Sonrasında da genç yaşımda Kartal Belediyesi Kültür Müdürlüğü görevini üstlendim. Çalışma arkadaşlarımın da desteğiyle çok önemli kültür ve sanat etkinlerini yaparak Kartal’a artı değer kattık. Bunların ötesinde kalıcı eserler de ortaya koyduk. Bu sebeple Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkür ederim.

Mevcut Belediye Başkanımız Gökhan Yüksel’in, Kartal Belediye Başkanı olarak seçilmesiyle, başkan yardımcılığı görevine getirildim. Yine bu görevlerimde de Kartal için birbirinden kıymetli projeleri hayata geçirdik. İlçemize artı değer kattık… (bundan sonra daha da büyük projelerin yapılacağına olan inancım ise tamdır) beni başkan yardımcılığı görevine layık gören Gökhan Yüksel başkanıma da sonsuz teşekkür ediyorum.

Gökhan başkanımızın, tekrar seçildiği, ikinci döneminde de, benimle, yola devam etmek istediğini söylese de, benim bir hikaye yazmak istediğimi ilettim kendilerine. Her ne kadar Kartal’ı çok sevsem de yeni bir sayfa açmak benim için daha iyi olacaktı. Bu sebeple doğup büyüdüğüm, çocukluğumun geçtiği, memleketim Adana'ya dönmeye karar verdim. Tabii ki bu benim için çok zor bir karardı. Ailemin de destek ve teşvikleriyle bu kararı aldım.

Bu zamana kadar çalıştığım başkanlarıma, başkan yardımcısı ve müdürlerime, bugünlere gelmemde emeği olan tüm yakın - uzak çalışma arkadaşlarıma ve tüm Kartallı dostlarıma çok teşekkür ediyorum.

Şimdi Kartal’da edindiğim tecrübelerle, yine başkan yardımcısı olarak memleketim Ceyhan için çalışacağım. Beni bu göreve layık gören kıymetli başkanım, değerli kardeşim Kadir Aydar’a çok teşekkür ediyorum.

Çocuklarımın doğduğu, bana hayatıma dair önemli kapıları açan Kartal’ı ve siz kıymetli dostlarımı hiç bir zaman unutmayacağım. Ve hatta Gökhan Başkanıma vermiş olduğum söz için bir ayağım Kartalımızda olacaktır. Her şey için çok teşekkür ederim.

Emeğim Kartal’ın; dostuklarınız benim olsun.

Hepiniz hakkınızı helal edin, lütfen...

Hoşça kalın!

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA