19 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara12°C

AKNCILAR ARAMA KURTARMA DERNEĞİ BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

Akıncılar Arama Kurtarma Derneği Başkanı Necati Ceylan ve Yönetimi basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi. Merkezi Çamçeşme Mahallesi'nde bulunan dernek lokalinde yapılan toplantıda depremin önemine vurgu yapıldı.

AKNCILAR ARAMA KURTARMA DERNEĞİ BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

28 Ağustos 2023 Pazartesi 11:34

35 kişilik gönüllü üyesiyle kahvaltı programında bir araya gelen Akıncılar Arama Kurtarma Derneği Başkanı Necati Ceylan ülkemizin deprem kuşağında yer alması sebebiyle bu derneği kurduklarını belirtti.

2-20230828115728.jpg

Ceylan 11 ilde meydana gelen depremlerde AFAD bünyesinde bölgeye giderek enkaz çalışmalarına katıldıklarını belirterek afetlerde daha sağlıklı çalışabilmeleri için ekipman desteğine ihtiyaç duyduklarını söyledi. Necati Ceylan son olarak Çanakkale ve Beykoz'da çıkan yangına müdahale edilmesi için ekibiyle birlikte saha çalışmalarına katılım sağladıklarına vurgu yaparak tam donanımlı eğitimlerin devam edebilmesi için özel çalışma alanlarına ihtiyaç duyduklarını ve bu bağlamda yetkililerle görüşmeler sağlandığını belirtti. Verilecek eğitimlerin AFAD onaylı olduğunu ifade eden Necati Ceylan deprem ve olası afetlerde sahada görev yapacak gönüllülere ihtiyaç duyduklarını ifade etti.

4-943.jpg5-517.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    SON DAKİKA