20 Mayıs 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara24°C

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN KARTALLILARA TEŞEKKÜR MESAJI

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde %54.77 oy oranı ile ikinci kez Kartal Belediye Başkanı seçilen Gökhan Yüksel seçimlerin ardından açıklama yaparak tüm kartallı seçmenlere teşekkür etti.

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN KARTALLILARA TEŞEKKÜR MESAJI

02 Nisan 2024 Salı 13:54

Yerel seçimlerde Kartal'da 158.555 oy alarak rakiplerine açık ara fark atan Başkan Gökhan Yüksel yeni dönemde eksik kalan işlerin tamamlanmasına yönelik çalışmalar yapacaklarını belirterek ''Kartal ve İstanbul'da herkes kazandı''dedi.

2-20240402141615.jpg

Yüksel açıklamasına şöyle devam etti;''Çok çalışmaya hem Kartal'ı güzelleştirmeye eksik kalan işlerimizi tamamlamaya, iyi yaptığımız işleri büyütmeye güzelleştirmeye Kartal'ın cazibesini arttıracak yeni merkezlerini oluşturacak spor salonlarından yaşam alanlarına,eğitim merkezlerinden teknoloji merkezlerine Kartallı ailelerin kendilerini daha iyi hissedeceği,daha çok iyi şeyler göreceği bir Kartallı yaratmak için daha çok koşacağız. İyi ki varsınız. Bu gücü sizlerden alıyoruz. Kartallı bir kardeşiniz evladınız ve arkadaşınız olarak daha fazla sorumlu hissediyorum.Bu anlamda ilk günden başlıyor hizmet koşumuz Kartal'da herkes kazandı.İstanbul'da herkes kazandı.Biz büyük bir aileyiz. Bütün komşularıma sevgilerimi selamlarımı iletiyorum''dedi.

3-20240402141647.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA