17 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara12°C

DÖNER YERKEN BİR KEZ DAHA DÜŞÜNÜN! ÇAMAŞIR SUYU İLE YIKANIYOR

Alım gücü düşük olan vatandaşların tercih ettiği döner de sağlık vurgunu yapıldığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili çarpıcı açıklamalar yapan UDOFED Genel Başkanı Mehmet Mercan tarihi geçmiş ürünlerin çamaşır suyu ile yıkanarak halka satıldığını söyledi.

DÖNER YERKEN BİR KEZ DAHA DÜŞÜNÜN! ÇAMAŞIR SUYU İLE YIKANIYOR

22 Ocak 2020 Çarşamba 11:15

Merdiven altlarında denetimi yapılmaksızın üretimi yapılan dönerlerin vatandaşın sağlığını tehlikeye soktuğunu belirten Mehmet Mercan; sayıları her geçen gün artan dönercilerin kepenkleri kapalı suyu olmayan yerlerde üretildiğini ifade ederek bakterili ortamda dönerin hazırlanıp vatandaşa satıldığını söyledi.

Tarihi Geçmiş Döner Eti Çamaşır Suyu İle Yıkanıp Halka Satılıyor

UDOFED Genel Başkanı Mehmet Mercan, “Son tüketim tarihi geçen ürünleri merdiven altı işletmelere daha ucuz fiyattan veriyorlar. Ben 12 liraya alıyorsam onlar 6-7 liraya alıyor. Çok bakteri üremişse çamaşır suyuyla bunları yıkayıp döner yapıyorlar” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA