05 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara11°C

KARTAL BELEDİYESİ'NİN SERVİSLERİ İLE BİNLERCE KARTALLI MEZAR ZİYARETİ YAPTI

Kartal Belediyesi; Kurban Bayramı dolayısıyla yakınlarını kaybeden vatandaşlar için 3 gün boyunca Kartal Meydanı’ndan, mezarlıklara ücretsiz araç tahsis etti

KARTAL BELEDİYESİ'NİN SERVİSLERİ İLE BİNLERCE KARTALLI MEZAR ZİYARETİ YAPTI

21 Temmuz 2021 Çarşamba 18:43

 4 farklı servis güzergâhının yer aldığı hizmeti kullanan binlerce Kartallı, yakınlarının mezarlarını ziyaret etti.

2-751.jpg

Kartal Belediyesi tarafından Kurban Bayramı’nda Arefe Günü ile bayramın 1’inci ve 2'inci günü olmak üzere 3 gün boyunca vatandaşların mezarlık ziyaretleri için ücretsiz ulaşım hizmeti sunuldu. Vatandaşların mezarlık ziyaretlerini daha kolay ve rahat gerçekleştirebilmeleri amacıyla Kartal Belediyesi tarafından her yıl dini bayramlarda düzenlenen mezarlıklara ücretsiz seferler; bu yıl da Kurban Bayramı’nda devam etti. Kartal Belediyesi Destek Hizmetleri ve İşletme İştirakler Müdürlüğü’nün, Kurban Bayramı dolayısıyla tahsis ettiği otobüslerle Kartallı vatandaşlar, sevdiklerinin mezarlarına ücretsiz şekilde ulaştı.

3-601.jpg

Kartal Meydanı’nda yer alan Kartal Belediyesi Sahil Binası önünden hareket ederek 4 farklı güzergâhtan seyreden servisleri kullanan binlerce Kartallı vatandaş; Soğanlık, Yakacık, Ortadağ, Kurtköy, Yeni Şıhlı ve Osmangazi mezarlıklarına ulaştı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA