19 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara15°C

KARTALLI ÇOCUKLAR MAHALLE ŞENLİKLERİNDE BULUŞUYOR

Kartal Belediyesi, çocukların güzel vakit geçirmeleri ve eğlenebilmeleri için ilçe genelinde mahallelerde şenlik düzenliyor.

KARTALLI ÇOCUKLAR MAHALLE ŞENLİKLERİNDE BULUŞUYOR

28 Nisan 2023 Cuma 12:12

 

‘Haydi Çocuklar! Mahalle Şenliklerine’ sloganıyla yapılacak olan etkinliklerde, çocuklar arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirip çeşitli oyunlar ve sürpriz eğlencelerle dolu bir gün geçirecek.

kartal-015.jpg

Hürriyet, Yunus, Yakacık Çarşı, Esentepe, Karlıktepe ve Cumhuriyet Mahallesi ile Kartal Meydanı’nda yapılacak olan mahalle şenliklerinde birbirinden farklı etkinlikler saat 12.00-17.00 saatleri arasında düzenlenecek.

Kartal’ın farklı bölgelerinde yapılacak olan mahalle şenliklerinin ilki 29 Nisan Cumartesi günü Hürriyet Mahallesi Tacettin Özgüden Parkı ile Yunus Mahallesi Ş.J.Er Mustafa Piroğlu Parkı’nda saat 12.00-17.00 saatleri arasında yapılacak.

Mahalle şenlikleri 30 Nisan Pazar günü Yakacık Çarşı Mahallesi Masal Müzesi ile Esentepe Mahallesi Ak-El Kooperatif Parkı’nda devam edecek.

Çocukların gönüllerince vakit geçirip eğleneceği mahalle şenlikleri, 1 Mayıs Pazartesi günü Hürriyet Mahallesi Ethem Sıral Kaptan Parkı ve Karlıktepe Mahallesi Çamlık Sokak Yanı Parkı’nda gerçekleştirilecek. 

Mahalle şenliklerinin sonuncusu ise 6 Mayıs Cumartesi günü Kartal Meydanı ve Cumhuriyet Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Parkı’nda düzenlenecek.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA