29 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara21°C

PENDİKSPOR-4 GMG KASTAMONUSPOR-1

Sezon başında Teknik Direktörle yollarını ayran Pendikspor  GMG Kastamonuspor'u kendi sahasında 4-1 yendi.

PENDİKSPOR-4 GMG KASTAMONUSPOR-1

15 Ekim 2020 Perşembe 12:39

Misli.com 2'nci Lig Kırmızı Grup karşılaşmasında GMG Kastamonuspor'la mücadele eden Pendikspor Kastamonuspor'u kendi sahasında 4-1 yenerek yeniden güven tazeledi. 

13'üncü dakikada GMG Kastamonuspor defansındaki riskli paslaşmalar sonrasında araya giren ve topu çalmayı başaran Mehmet, karşısında boş kale buldu ve topu ağlara gönderdi:  0-1. 64'üncü dakikada Pendikspor atağında Ömer'in pası sonucu Göksu kaleci Sefa ile karşı karşıya kaldı. Kaleciyi de geçen Göksu topu boş ağlara gönderdi:

3-bus-001.jpg

 0-2. 67'nci dakikada hızlı gelişen bir başka Pendikspor atağında, Ercüment sağ çaprazda topla buluştu. Ortada boş olan Mehmet'i iyi gördü. Mehmet ise kaleci Sefa'nın yanından topu ağlara gönderdi: 0-3.71'inci dakikada Pendikspor'un kullandığı köşe vuruşunda, ceza sahasına gelen topa GMG Kastamonsupor'dan Hakan'ın ters vuruşunda top bir kez daha ağlarla buluştu:

4-175.jpg

 0-4. 90+1'inci dakikada GMG Kastamonuspor atağında, Metin Can ceza sahası dışında topla buluştu. Kalecinin önde olduğunu görünce aşırtma bir vuruşla top ağlarla buluştu:  1-4.Karşılaşma Pendikspor'un 4-1 üstünlüğüyle sonuçlandı.

5-098.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA