17 Mayıs 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C

SÜLEYMAN TURAN;'' ARTIK PENDİK'TE CEKETİMİ KOYDUM KAZANDIM DEVRİ BİTTİ!

İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan AYDEF Anadolu Yakası Doğu ve Güneydoğu Dernekler Federasyon Başkanı Nihat Mutlu ve Yöneticileriyle birlikte iftar sofrasında bir araya geldi.

SÜLEYMAN TURAN;'' ARTIK PENDİK'TE CEKETİMİ KOYDUM KAZANDIM DEVRİ BİTTİ!

22 Mart 2024 Cuma 10:09

İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan bünyesinde verilen iftar yemeğine; İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Naci Cinisli,Eski Tarım Bakanı ve AK Parti Ankara Milletvekili  Eşref Fakıbaba,İYİ Parti Pendik İlçe Başkanı Mithat Kabadayı, AYDEF Yönetimi ile çok sayıda üye yer aldı.İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan iftar programında Pendik'te gerçekleştirmek istediği projeleriyle ilgili kısa bir konuşma yaparak Pendik'e marka değer katacak projelerin hayata geçirilme noktasında çalışacaklarını söyledi.

SÜLEYMAN TURAN;'' ARTIK PENDİK'TE CEKETİMİ KOYDUM KAZANDIM DEVRİ BİTTİ!

Süleyman Turan konuşmasına devam ederek; ''Artık Pendik’te “Ceketimi koydum, kazandım” devri bitti! 

31 Mart’tan sonra halkımıza sunacağımız hizmetlerle değişim, Pendik’in her mahallesinde hissedilecek. Bu akşam bizimle beraber olan tüm Erzurumlu hemşehrililerimize ve dernek başkanımız Mehdi Kaya’ya teşekkür ederiz.''dedi.

Turan iftar programının ardından İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Naci Cinisli ile birlikte Şeyhli Mahallesi'nde bulunan Erzurumlular Derneği'ni ziyaret ederek üyelere projelerini anlattı.

1-481.jpgana-1-056.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA