10 KİLOLUK KARPUZLA BÖYLE DOLAŞTI

Diyarbakır'da adı bilinmeyen bir kişi 10 kiloluk karpuzu kafasında taşıyarak görüntülendi. Meraklı vatandaşların cep telefonuna yansıyan bu görüntüler şaşkınlık yarattı.

Diyarbakır'da adı öğrenilemeyen bir kişi, yaklaşık 10 kilo ağırlığındaki karpuzu kafasında taşıyarak, metrelerce yol yürüdü.

Ağustos ayında hasadı yapılan, büyüklüğü ve tadıyla ünlü Diyarbakır karpuzu, tezgahtaki yerini aldı. Yaz aylarının en çok tüketilen meyvelerinden olan karpuzun ağırlığı 5 ila 50 kilogram arasında değişiyor. Sur ilçesinde de bir vatandaş, satın aldığı yaklaşık 10 kiloluk karpuzu kafasında taşıyarak, evine götürdü. Gazi Caddesi'nde kafasında taşıdığı karpuzla metrelerce yol yürüyen kişiye çevredekiler yoğun ilgi gösterdi. Bazı vatandaşlar da kafasında karpuzla yürüyen kişiyi cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

'HATIRLA' ADLI TİYATRO OYUNU KARTAL'DA SAHNELENDİ
PENDİK'TE BİLEK GÜREŞİ HEYECANI
PENDİK SİVASLILAR DERNEĞİ BAŞKANI DURAN DEMİRİZ ÜYELERİYLE KAHVALTIDA BULUŞTU
TESK BŞKANI PALANDÖKEN'DEN KORKUTAN UYARI:''KREDİ KARTI BORCU 3 TRİLYONA ULAŞTI!''
BAŞKAN AHMET CİN'DEN MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI MUHARREM KIR'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
CHP PENDİK'EN VAN ERCİŞLİLER DERNEĞİ'NE ZİYARET
GÜÇLÜ İŞ KADINLARI PLATFORMU’NDAN İSTİHDAM ATAĞI: "HEDEFİMİZ GÜÇ BİRLİĞİ"
KARTAL'DA 14 MAYIS ECZACILIK GÜNÜ'NE ÖZEL ANLAMLI ZİYARET
ÖZGÜR ÖZEL'DEN İKTİDARA ERKEN SEÇİM ÇAĞRISI:''KAYBEDERSEM BİR DAKİKA DURMAM!''
ÜMRANİYE SEMT PAZARLARINDA DENETİMLER SÜRÜYOR