100 PERSONEL 20 ARAÇ AYNI ANDA ÇALIŞIYOR

Pendik Belediyesinin yıl içinde periyodik olarak düzenlediği “Toplu Çalışma Programı” Fatih ve Ahmet Yesevi Mahallelerinde başladı.

3 hafta sürecek çalışma kapsamında ekipler, sokak süpürmeden moloz kaldırmaya, yamadan tretuvar boyamaya çok sayıda işi aynı anda yapacak.

Fatih ve Ahmet Yesevi Mahallelerinde başlayan ve köyler bölgesi dahil tüm mahalleleri kapsayan “Toplu Çalışma Programı” üç hafta sürecek. Çalışmaya Fen İşleri, Temizlik, Park ve Bahçeler ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri katılıyor. Ekipler her gün başka bir bölgede aynı anda çalışıyor.  Çalışma kapsamında mahalledeki otlar biçiliyor, molozlar kaldırılıyor, temizlik ekipleri sokaklara girerek süpürme ve temizleme işlemi yapıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hava şartlarının müsait olduğu günlerde yıpranmış yollarda yama çalışması yapıp tretuvarları boyuyor.

PENDİK BELEDİYESİ İSTANBUL KALKINMA AJANSI'NDAN BİR HİBE DAHA ALDI
ENGELLERİ BİR BİR AŞTI: BOYNU İLE YÜZEREK ŞAMPİYON OLDU
BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANI İNAN GÜNEY GÖZALTINA ALINDI
KARTAL'DA VEKOREL MÜCADELE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
YAZ SPOR OKULU ÖĞRENCİLERİ ORMANYA’YI KEŞFETTİ
ANAHTAR PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI EMİNE KÜÇÜKALİ:''BİZ MİLLETİN MİLLİYETÇİ PARTİSİYİZ''
HABERLER BÜLTENLER DUYURULAR ÇOCUK FESTİVALİ TÜM COŞKUSUYLA DEVAM EDİYOR
MÜCAHİT BİRİNCİ HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL İBB HEYETİ İLE KARTAL'DA DEVAM EDEN PROJELERİ İNCELEDİ
AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZLEM ÇERÇİ'NİN AK PARTİ'YE GEÇECEĞİ DOĞRULANDI