100. YIL PARKI FUTBOL SAHASI YENİLENİYOR

Pendik Belediyesi, kentin en eski futbol sahalarından olan “100. Yıl Parkı Futbol Sahası”nda yenileme çalışması başlattı.

Pendik Belediyesi 100. Yıl Parkı Futbol Sahası yenileniyor. 15 Temmuz Şehitler Camii’nin yanında bulunan ve 5 bin 950 metrekarelik boyutuyla neredeyse UEFA standartlarında ölçülere sahip sahanın suni çimleri, aydınlatması ve tel örgüleri yenilenecek, direkleri de boyanacak.

Batı Mahallesi 15 Temmuz Şehitler Camii’nin yanında bulunan ve 5 bin 950 metrekarelik boyutuyla neredeyse UEFA standartlarında ölçülere sahip sahada ilk olarak eskiyen suni çimler toplanıyor. Ekipler, bu işlemin ardından eskiyen saha tellerini yenileyip direkleri boyayacak. Yine çalışma kapsamında sahanın aydınlatma sistemi de daha etkin ve verimli hale getirilecek.  Halı sahanın yenileme işlemiyle  kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulması hedefleniyor.

CEMAL ŞAHAN VEFATININ 7.YILINDA KABRİ BAŞINDA ANILDI
AK PARTİ PENDİK'TE ''AHDE VEFA BULUŞMASI''
GAZZE'DE ESİR TAKASI BAŞLADI, İLK GRUP REHİNELER KIZILHAÇ'TA
İPEK YOLU SENFONİSİ PENDİK’TE MÜZİKSEVERLERLE BULUŞTU
ÜMRANİYE’DE İSTİHDAM ÇADIRLARI KAPILARINI AÇTI
KREDİ KARTI BORCU OLANLARA KADEMELİ HACİZ ŞOKU:MAAŞ KESİNTİSİ YÜZDE 60'A ÇIKIYOR
“NEHİRDEN DENİZE ÖZGÜR FİLİSTİN” KONFERANSI ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ’NDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
MANSUR YAVAŞ'TAN SORUŞTURMA ÇIKIŞI:''HESABINI VEREMEYECEĞİMİZ TEK BİR İŞLEMİMİZ YOKTUR''
SCHENGEN'DE DİJİTAL DÖNEM BAŞLIYOR:PASAPORT DAMGASI TARİHE KARIŞIYOR
BİLİM ÜMRANİYE’DE UZAY HAFTASI ETKİNLİKLERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ