15 TATİLİ KÜTÜPHANELERDE GEÇİRİYORLAR

15 tatilin bitmesine az bir zaman kalan kütüphanelerdeki yoğunluk devam ediyor. Tatili fırsat bilen gençler, kitap okumak; üniversiteye hazırlanan öğrenciler ise ders çalışmak için Pendik Belediyesine ait kütüphanelere geliyor.

 Şehrin farklı bölgelerinde sayısı 13’ü bulan kütüphaneleri, tercümanlık gibi işi gereği sessiz ve konforlu çalışma ortamına ihtiyaç duyan vatandaşlar da kullanıyor.

Her yıl yeni kitaplar ekleniyor

Öte yandan Pendik Belediyesi kütüphanelerdeki kitapları sürekli yeniliyor. 2019 yılında kütüphanelere farklı türlerde 21 bin 958 kitap eklendi. Böylece toplam kitap sayısı 112 bin 706’ya çıktı.

Berat Yalçın:Haziran ayında üniversite sınavım var. Sınava çalışmak için dersaneden çıkar çıkmaz her gün kütüphaneye geliyorum.

Emirhan Yılmaz: Sınava çalışmak için arkadaşlarımla geliyorum.Kütüphaneler bence ders çalışmak için çok iyi ortamlar. Beni ders çalışmaya motive ediyor.

Eda Nurkıyı:Genelde Kemal Tahir Kütüphanesi’ne geliyorum. Aradığım türde kitapları çok kolay buluyorum. Bunun dışında bu kütüphanenin tarihi dokusunu çok seviyorum.

Ömer Daşbilek: 37 yaşındayım ve serbest tercümanlık yapıyorum. Genelde çeviri için kütüphanelere geliyorum. İşim gereği sessiz ve sakin bir ortama ihtiyaç duyuyorum, bu anlamda kütüphaneler benim için bulunmaz nimet.

Simay Bektaş:15 tatilde ders çalışmak için kardeşimle birlikte geliyorum. Kütüphanelerdeki ders kitaplarından da yararlanarak üniversiteye hazırlanıyorum.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİ'NDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI