15 Temmuz Gazisi'nden Turkcell'e Sert Tepki

Turkcell, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla iki ay boyunca şehit eşi ve çocuklarının yanı sıra gazilerin de faturalarını ödeyeceğini duyurdu.

Turkcell, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla iki ay boyunca şehit eşi ve çocuklarının yanı sıra gazilerin de faturalarını ödeyeceğini duyurdu. Turkcell, etkinlik noktalarında da ücretsiz internet sunacağını belirtti.

15 Temmuz gazisi Cumali İbin ise Turkcell’in kampanyasına tepki gösterdi.

Cumali İbin kampanyanın gerçek olmadığını öne sürerek sosyal medyadan “Sayın @Turkcell Kahraman paket ile haber içeriği bir olmayan bir hamle size yakışmadı iki yüzlü madalyon ile kampanya yapmak heleki Şehit ve Gazi kanı üzerinden reklam ve rant elde edenler yazıklar olsun. Saygılarımla 15 Temmuz Gazisi” mesajını paylaştı.

Cumali İbin ayrıca şu mesajı yayımladı: “Turkcell merkezden gelen email bayiinden ekran görüntüsü aldım paketin adı her şey yazıyor ve bayii destek hattını aradı teyitleşti yanı kısacası Astalavista Turkcell 81 milyon Türk milletini kandıramazsın sana şehit ve gazi kanı yedirmezler.”

İşte o mesajlar:

 
CHP KARTAL İLÇE BAŞKANI MERT POLAT VE YÖNETİMİ BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
KARTAL ADLİYESİ'NDE SİLAHLI SALDIRI:KADIN HAKİM SAVCI TARAFINDAN VURULDU
ÜMRANİYE’ BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA YARIYIL TATİLİ HEDİYESİ
ÜMİT ÖZDAĞ PENDİK'TEN SESLENDİ:''EKONOMİK İFLASIN FATURASINI GENÇLERE VE ESNAFA KESEMEZSİNİZ''
İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNDEN AFET İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ'NE ZİYARET
BAYRAM ZORGÜL'DEN KARTAL İÇİN YENİ SPOR YATIRIM MÜJDESİ
PENDİK'TE FOTOĞRAF TUTKUNLARI TARİHİN İZİNİ SÜRDÜ
KARTAL’DA KAR VE FIRTINA RİSKİNE KARŞI AFET PLANI DEVREDE
PENDİK'TE SESSİZ GECE:DİREKLER VE KALECİLER GEÇİT VERMEDİ
AK PARTİ MALTEPE HEYETİNDEN BASIN MENSUPLARINA VEFA ÇIKARMASI