15 TEMMUZ’UN KAHRAMAN GAZETECİLERİ, O GÜNÜ ANLATTI

Tuzla Belediyesi, 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı Türk milletinin yazdığı demokrasi destanının 7’nci yılında özel programlar düzenledi.

Tuzla Belediyesi, 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı Türk milletinin yazdığı demokrasi destanının 7’nci yılına özel bir konferans düzenledi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın ev sahipliğinde düzenlenen konferansa darbe gecesinin kahraman gazetecileri Ferhat Murat, Zafer Şahin, Mete Yarar ve Hande Fırat katıldı. Gazeteciler darbe gecesinde yaşananları anlattılar. Konferansa İstanbullular yoğun ilgi gösterdi.Türkiye’nin en fonksiyonel parkı olan Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda düzenlenen programların ilkinde 15 Temmuz Derneği ile birlikte ‘O an’ sergisi düzenlendi.

Sergide 15 Temmuz gecesinde yaşananlar kronolojik olarak sergilendi. Programların ikincisinde Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın ev sahipliğinde düzenlenen; Tuzla’da Türkiye Yüzyılı Konferansı-15 Temmuz Özel Programı’na darbe gecesinin kahraman gazetecileri Ferhat Murat, Zafer Şahin, Mete Yarar ve Hande Fırat katıldı. Düzenlenen konferansta gazeteciler darbe gecesinde yaşananları anlattılar. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da Tuzla’da darbe geceside yaşananları anlattı. Konferansa İstanbullular yoğun ilgi gösterdi.

 

ÜMRANİYELİLER YENİ KAPALI PAZARDAN MEMNUN: AVM’Yİ ARATMIYOR
BAYRAM BEKAR YEREL BASINLA KAHVALTI PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ
'HER RENK ZENGİNLİĞİMİZDİR' RESİM SERGİSİ KARTAL'DA SANATSEVERLERLE BULUŞTU
PENDİK BELEDİYESİ KAVAKPINAR'DA YANAN PARKI YENİLEDİ
PENDİK'TE 19 MAYIS COŞKUSU MAVİ GRİ İLE TAÇLANACAK
MALİYE BAKANI VERGİ KAÇAKÇILIĞI İÇİN DÜĞMEYE BASTI; 230 VERGİ MÜFETTİŞİ SAHAYA İNDİ
PİYADE BİNBAŞI ALKAN BİNİCİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ŞÖLEN TADINDA 19 MAYIS KUTLAMALARI
İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL PENDİK'TE HASEKİ MEZUNİYET TÖRENİ İÇİN PENDİK'E GELDİ
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ÇEVRECİ BİR ADIM DAHA:'ATIKLAR POTAYA'