176 ÖĞRENCİ SATRANÇ YARIŞMASINDA KUPAYI ALMAK İÇİN TER DÖKTÜ

Pendik Belediyesi ev sahipliğinde Esenler Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksi'nde düzenlenen Küçükler İstanbul Satranç İl Birinciliği Pendik Grubu Turnuvasına yoğun ilgi oldu.

Pendik Belediyesi ev sahipliğinde Küçükler İstanbul Satranç İl Birinciliği Pendik Grubu Turnuvası düzenlendi. 176 öğrenci kupayı kazanmak için satranç tahtasında hamlelerini yaptı.

Türkiye Satranç Federasyonu ve Pendik İlçe Satranç Federasyonu Temsilciliği gözetiminde gerçekleştirilen etkinlikte 7 ve 8 yaş kategorisinde katılımcılar yarıştı. 176 öğrenci İl Birinciliği Kupası için stratejiler kurarak ter döktü. Dereceye giren 12 öğrenciye kupa ve satranç takımı verilirken 3 öğrenciye de centilmenlik ödülü olarak satranç takımı hediye edildi.

KARTAL BELEDİYESİ'NDEN LGS ÖĞRENCİLERİNE MORAL DESTEĞİ
ACI BİLANÇO 5'E YÜKSELDİ:SİVAS'TA KENE CAN ALMAYA DEVAM EDİYOR
ÜMRANİYE HALK EĞİTİMİ MERKEZİ YIL SONU SERGİSİ AÇILDI
MİLLİ HEYECAN PENDİK SAHİL MEYDANI’NDA YAŞANDI
PESİAD DEV KATILIMLA SEZONU KAPATTI
PENDİK BELEDİYESİ LGS'YE GİREN ÖĞRENCİ VE AİLELERİ YALNIZ BIRAKMADI
CHP'DE İKİNCİ İHRAÇ DALGASI İDDİASI:İŞTE KULİSLERE DÜŞEN O İSİMLER
BAŞKAN AHMET CİN ÇAMÇEŞME’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
YARGIDA ''3 AY DEVRİMİ:12. YARGI PAKETİ İLE DAVALAR SİL BAŞTAN
PENDİK'TE BABA VE ÇOCUKLAR EN ÇOK BALIĞI TUTMAK İÇİN YARIŞTI