19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ KARTAL'DA TÖRENLERLE KUTLANDI

“19 Eylül Gaziler Günü” törenleri kapsamında Kartal Meydanı’nda yer alan Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni düzenlendi.

Törene Kartal Kaymakamı Abdullah Demir,  Deniz Teknik Komutanı Doktor Mühendis Albay Murat Elge, Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Mustafa Oktay Aksu, Kartal İlçe Emniyet Müdürü Sinan Dallı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz ile birlikte kurum amirleri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Atatürk Anıtı’na sırasıyla çelenk sunulması ile başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile son buldu.

Törenden sonra gazilerle sohbet ederek birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Oktay Aksu daha sonra gaziler onuruna Kartal Kaymakamlığı tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

Başta Kartal Kaymakamı Abdullah Demir olmak üzere protokolün hazır bulunduğu programda gazilerin taleplerini dinleyerek notlar alan Başkan Vekili Aksu, “Başta Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; vatanımız için canı pahasına mücadele etmiş olan tüm gazilerimizi, şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum." ifadelerini kullandı.

PESKDER'DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
SARAÇHANE MİTİNGİ SONRASI GÖZALTILAR:11 KİŞİ SERBEST 4 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLİYOR
TUZLA'DA BAYRAM ŞENLİĞİ BAŞLIYOR
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ'DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
KARTAL'DA RAMAZAN: DAYANIŞMA PAYLAŞMA VE KOMŞULUK BAĞLARININ GÜÇLENDİĞİ BİR AY
ÜMRANİYE’DE CAMİLER BAYRAMA HAZIR
PENDİK BELEDİYESİ'NDEN ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE BAYRAM ZİYARETİ
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
PENDİK'TE CAMİLER RAMAZAN BAYRAMI'NA HAZIR HALE GETİRİLDİ