2. RENKLİ DEV KAYDIRAK, PENDİK MİLLET BAHÇESİ’NE YAPILDI

Pendik Belediyesi Pendik Korusu’nun ardından ikinci Renkli Dev Kaydırak’ı Pendik Millet Bahçesi’ne yaptı. Hafta sonu hizmete giren çift pistli renkli kaydırağa özellikle çocukların ilgisi yoğun oldu.

 

Pendik Belediyesi, kurulduğu günden bu yana yeni donatılarla zenginleştirdiği Pendik Millet Bahçesi’ne bu kez renkli dev kaydırak yaptı. 3 yaş üzeri herkesin kullanabileceği kaydırak hizmete girdi.

Daha önce Pendik Korusu’na yapılandan farklı olarak çift piste sahip renkli kaydırağa özellikle çocukların ilgisi yoğun oldu. Kimi çocuğuyla kimi de ailesiyle aynı anda pisten kayarak keyifli anlar yaşadı.

Kaydırak nasıl çalışıyor?

Renkli dev kaydırakta birbirine geçmiş çok sayıda plastik levha bulunuyor. Levhaların üzerinde çok sayıda minik tekerlek yer alıyor. Kayacak kişi şişme bir simide binerek bu levhalar üzerinden yer çekiminin etkisiyle aşağıya doğru hızla kayıyor. Pistin sonundaki hız kesici zeminle kayak sona eriyor. 

BAYRAM ZORGÜL'DEN KARTAL İÇİN YENİ SPOR YATIRIM MÜJDESİ
PENDİK'TE FOTOĞRAF TUTKUNLARI TARİHİN İZİNİ SÜRDÜ
KARTAL’DA KAR VE FIRTINA RİSKİNE KARŞI AFET PLANI DEVREDE
PENDİK'TE SESSİZ GECE:DİREKLER VE KALECİLER GEÇİT VERMEDİ
AK PARTİ MALTEPE HEYETİNDEN BASIN MENSUPLARINA VEFA ÇIKARMASI
AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI'NDAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ'NE ÖZEL PROGRAM
YENİ TIBBIN YENİ KABUSU:''SESSİZ PANDEMİ'' CANDİDA AURİUS ALARMI!
PENDİK'TE MANEVİYAT VE TARİH BULUŞUYOR:YENİ MEYDAN CAMİİ RAMAZAN'DA KAPILARINI AÇIYOR
İSTANBUL'DA KAR ALARMI!
EĞİTİM-BİR-SEN İSTANBUL 4. NOLU ŞUBEDEN GÖVDE GÖSTERİSİ:''MÜCADELE MASADA DEĞİL SAHADA KAZANILIR''