20 YAŞINDAKİ GENÇ KIZI ÖLDÜREN SERİ KATİL ADLİYE'YE SEVK EDİLDİ

Ordu'da 20 yaşındaki Üniversite öğrencisini takip edip evinin yakınında hunharca öldüren ve hiç bir pişmanlık duymadığını belirten seri katil Özgür Arduç adliye'ye sevk edildi.

1 Aralık'ta şartlı salıverme ile dışarı çıkan ve hapishaneye dönmeyen seri katil 20 yaşındaki genç kızı öldürerek hayattan kopardı. Emniyet güçlerince yakalanan ve suçunu itiraf eden seri katil Özgür Arduç güvenlik önlemleri arttırılarak adliye'ye sevk edildi.2 polis memurunu yaralayan katil zırhlı araca bindirilirken çevredeki vatandaşlar da tepki gösterdi.

Katil Özgür Arduç, polise verdiği ifadede "Cinayetten sonra inşaatta sabahladım. Sabah kendime yeni avlar aradım ama fırsat bulamadım" demişti.

ATLAS ÇAĞLAYAN'IN AİLESİNE YÖNELİK TEHDİT MESAJLARINA SAVCILIKTAN SORUŞTURMA
PENDİK BELEDİYESİ, SPOR KÜLTÜRÜNÜ SAHAYA TAŞIYOR
YARIYIL TATİLİ KARTALLI ÇOCUKLAR İÇİN ŞENLİĞE DÖNÜŞÜYOR
BAŞKAN AHMET CİN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU
29 EKİM KADINLARI DERNEĞİ'NDEN PESKDER'E ZİYARET
PENDİK İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ FARU GÜNAY'IN ACI GÜNÜ: KIZI BENGİSU MAVERA GÜNAY SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
KARTAL'DA KARNE HEYECANI COŞKUSU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN MİRAÇ KANDİLİ DOLAYISIYLA VATANDAŞLARA LOKMA İKRAMI
BAŞKAN AHMET CİN, ANKARA’DA ZİYARETLERDE BULUNDU
YILIN İLK “İŞ'TE PENDİK BULUŞMALARI” GERÇEKLEŞTİ