21 İLDE EŞ ZAMANLI DEAŞ TERÖR ÖRGÜTÜ OPERASYONU:350 ŞÜPHELİ YAKALANDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 21 ilde bu sabah eş zamanlı olarak polis ekiplerince düzenlenen operasyonlarda, 357 IŞİD şüphelisinin yakalandığını belirtti.



Yalova'da dün terör örgütü IŞİD'e yönelik düzenlenen operasyonda çıkan çatışmada 3 polisin şehit olmasının ardından düğmeye basıldı. Bu sabah 21 ilde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda toplam 357 IŞİD şüphelisi gözaltına alındı.

Operasyona ilişkin bilgi veren Yerlikaya, şunları kaydetti:

"Cumhuriyet Başsavcılıklarımız ile EGM TEM Daire Başkanlığımız ve İstihbarat Başkanlığımız koordinesinde İl Emniyet Müdürlüklerince, Adana, Ağrı, Ankara, Antalya, Bingöl, Çorum, Denizli, Erzincan, Gaziantep, Giresun, İstanbul, Kastamonu, Kilis, Konya, Muğla, Niğde, Osmaniye, Şanlıurfa, Şırnak, Yalova ve Van'da operasyonlar gerçekleştirildi. Bu vatanı terörle dize getirmeye çalışanlara bugüne değin nasıl fırsat vermediysek, bundan sonra da asla fırsat vermeyeceğiz."dedi.

HACI MUAZZEZ BÜLBÜL CAMİİ’NİN RESMİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
MUHİTTİN BÖCEK'İN SAĞLIK DURUMU KRİTİK: 10.KEZ HASTANEYE KALDIRILDI
RAMAZAN ÖNCESİ MARKETLERE FİYAT İSTİKRARI OPERASYONU
ADALET BAKANI AKIN GÜRLEK'TEN 15 BİN PERSONEL ALIMI MÜJDESİ
PENDİK'İN TARİHİ ARŞİVİ GÜN YÜZÜNE ÇIKTI: SULTAN 2. ABDÜLHAMİT DÖNEMİ SERGİSİ AÇILDI
İSTANBUL HALK EKMEK RAMAZAN PİDESİ FİYATINI AÇIKLADI
KARTAL'DA SEVGİLİLER GÜNÜ'NE ÖZEL KADIN EMEĞİ PAZARI BAŞLADI
KARTAL'DA SEVGİLİLER GÜNÜ'NE ÖZE KADIN EMEĞİ PAZARI KAPILARINI AÇIYOR
AK PARTİ İBB GRUP BAŞKANVEKİLİ MURAT TÜRKYILMAZ'IN ULAŞIM ZAMMI TEKLİFİ OY ÇOKLUĞUYLA REDDEDİLDİ
ÜMRANİYE RAMAZAN’A HAZIR: MANEVİYAT, PAYLAŞMA VE DAYANIŞMA AYI BAŞLIYOR