29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU PENDİK'TE ÇELENK TÖRENİ İLE KUTLANDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 102. yıl dönümü, Pendik'te geniş katılımlı törenlerle kutlandı.



Kutlama programı, Pendik Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen çelenk sunumu ile başladı.

Törenin açılışını Pendik Kaymakamlığı, Pendik Belediye Başkanlığı ve Pendik Garnizon Komutanlığı'nın anıta çelenk sunumu gerçekleştirdi. Ardından sırasıyla siyasi partilerin ilçe başkanlıkları çelenklerini sundular.

Çelenk sunumlarının ardından katılımcılar, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulundu ve coşkuyla İstiklal Marşı'nı okudu.


Törene::Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız,Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendik Garnizon Komutanlığı, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Özer Sarıkaya ve Yönetimi, CHP Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri ve yönetimi, MHP Pendik İlçe Yönetimi, İYİ Parti Pendik İlçe Yönetimi, Anahtar Partisi Pendik İlçe Başkanı Ali Fuat Çakır ve Yönetimi, DEVA Partisi Pendik İlçe Başkanı Fatih Korkusuz ve yönetimi ile çok sayıda STK mensubu yer aldı.


 

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU PENDİK'TE ÇELENK TÖRENİ İLE KUTLANDI
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU KARTAL'DA KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLADI
ANAHTAR PARTİSİ PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN NİYAZİ GÜNERİ'YE ZİYARET
KARTALLI ÇOCUKLAR 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI DOYASIYLA KUTLADI
PENDİKSPOR'DAN TFF BAŞKANI'NIN BAHİS İDDİALARINA İLİŞKİN AÇIKLAMA
ÜMRANİYE’DE CADDE VE SOKAKLAR HER GÜN TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
SAVUNMADA DÖNÜM NOKTASI:MİLLİ TANK ALTAY GÖREVE HAZIR:SERİ ÜRETİM VE TESLİMATLAR BAŞLIYOR
BALIKESİR SINDIRGI'DA 6.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM:CAN KAYBI YOK YARALILAR TABURCU EDİLDİ
KARTAL'DA GELECEĞE NEFES OLACAK TOHUMLAR TOPLANDI