3.ANADOLU PENDİK KAHVE FESTİVALİ KOLPA KONSERİYLE KAPILARINI AÇIYOR

3. Anadolu Kahve Festivali, 25-26-27 Ağustos 2023 tarihleri arasında, Pendik Sahil Meydanı’nda kahve severlerle buluşuyor.

Bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Anadolu Kahve Festivali; en özel kahve çeşitlerini, kahvelere dair birçok içeriği ve kahvenin yanında festivale özel eğlence anlayışını misafirleriyle bir araya getiriyor.

Lezzeti, bilgiyi ve eğlenceyi birlikte sunan festivalde; birbirinden özel kahve türleri, en lezzetli kahve deneyimi için pişirme yöntemleri, kahveye dair tarihi ve güncel bilgiler, festival temasına dair misafirlerimize yapılan sunumları oluşturur.

 

Lezzetin ve eğlencenin buluştuğu tadım testleri, workshop ve yarışmalarla da kahve severle yeni tatları tecrübe etme imkanı sunulmaktadır. 35 yerli ve 5 yabancı (İran, Belarus, Uganda, Ukrayna ve Etiyopya) katılımcıların buluşması ile gerçekleşecektir. Festivalin en özel yanlarından biri de üç gün boyunca gerçekleştirilecek konserler olacaktır. Pendik sahil meydanında düzenlenecek olan 3. Anadolu Kahve Festivali 25 Ağustos'ta kapılarını açıyor.

Festival kapsamında 25 Ağustos Cuma saat 21:00'da Kolpa sahne alacak. 26 Ağustos'ta ise aynı saat dilimlerinde Aydilge,27 Ağustos'ta ise 27 Ağustos'ta Mustaca Ceceli sahneye çıkacak. 


 

TUZLA BELEDİYESİ'NİN İLK TAM ZAMANLI GÜNDÜZ BAKIMEVİ İÇİN ÖN KAYITLAR BAŞLIYOR
BAŞKAN İSMET YILDIRIM, YKS TERCİH ÇADIRINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
RESMİ GAZETEDE YAYIMLANDI:DOLANDIRICILIK SUÇUNDA İBAN KULLANDIRAN SANIKLARA YENİ DÜZENLEME
GAZETECİ CEM KÜÇÜK GÖZALTINA ALINDI
PENDİK BELEDİYESİ EKİPLERİ BALIKESİR ORMAN YANGININA MÜDAHALE EDİYOR
TÜRKİYE GENELİNDE YANGINLARLA MÜCADELEDE SON GELİŞMELER
ÖNDER SAV 70 YILLIK CHP ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETTİ
ETİMESGUT BELEDİYE BAŞKANI ERDAL BEŞİKÇİOĞLU VE 52 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
KARTAL'DA YOL YENİLEME HAMLESİ:17 BİN TON SICAK ASFALT SERİLECEK
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ VE YÖNETİMİ TOPLU İSTİFA EDEREK YENİ PARTİ'YE GEÇTİ