3.ANADOLU PENDİK KAHVE FESTİVALİ KOLPA KONSERİYLE KAPILARINI AÇIYOR

3. Anadolu Kahve Festivali, 25-26-27 Ağustos 2023 tarihleri arasında, Pendik Sahil Meydanı’nda kahve severlerle buluşuyor.

Bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Anadolu Kahve Festivali; en özel kahve çeşitlerini, kahvelere dair birçok içeriği ve kahvenin yanında festivale özel eğlence anlayışını misafirleriyle bir araya getiriyor.

Lezzeti, bilgiyi ve eğlenceyi birlikte sunan festivalde; birbirinden özel kahve türleri, en lezzetli kahve deneyimi için pişirme yöntemleri, kahveye dair tarihi ve güncel bilgiler, festival temasına dair misafirlerimize yapılan sunumları oluşturur.

 

Lezzetin ve eğlencenin buluştuğu tadım testleri, workshop ve yarışmalarla da kahve severle yeni tatları tecrübe etme imkanı sunulmaktadır. 35 yerli ve 5 yabancı (İran, Belarus, Uganda, Ukrayna ve Etiyopya) katılımcıların buluşması ile gerçekleşecektir. Festivalin en özel yanlarından biri de üç gün boyunca gerçekleştirilecek konserler olacaktır. Pendik sahil meydanında düzenlenecek olan 3. Anadolu Kahve Festivali 25 Ağustos'ta kapılarını açıyor.

Festival kapsamında 25 Ağustos Cuma saat 21:00'da Kolpa sahne alacak. 26 Ağustos'ta ise aynı saat dilimlerinde Aydilge,27 Ağustos'ta ise 27 Ağustos'ta Mustaca Ceceli sahneye çıkacak. 


 

19 MAYIS'TA ULAŞIM MARMARAY VE METRO HATLARI ÜCRETSİZ HİZMET VERECEK
ETİMESGUT BELEDİYE BAŞKANI ERDAL BEŞİKÇİOĞLU'NUN DANSI SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN 19 MAYIS MESAJI
MALTEPE'NİN CAN DOSTLARI ARAMA KURTARMA KÖPEĞİ OLUYOR
22 BİN ÖĞRENCİNİN KATILDIĞI SPOR OYUNLARINDA ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU
PENDİK SANAT AKADEMİSİ YIL SONU SERGİSİ AÇILDI
TUZKAM ENGELLİ BİREYLERE İŞ İMKANI SUNUYOR
28 ŞUBAT DAVASI SANIKLARINA AF KARARI
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ENGELLİLER HAFTASI YEMEĞİ
ÜMRANİYELİLER YENİ KAPALI PAZARDAN MEMNUN: AVM’Yİ ARATMIYOR