3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ'NE ÖZEL MAÇ:İSTANBUL ADALET SARAYI VE PENDİK BELEDİYESİ AMPUTE FUTBOL TAKIMLARI KARŞILAŞIYOR

İstanbul Anadolu Adalet Sarayı ve Pendik Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen, geleneksel hale gelen “3 Aralık Dünya Engelliler Günü Ampute Futbol Gösteri Maçı” bu yıl da Pendik Belediyesi Ampute Futbol Sahası’nda gerçekleştirilecek.

Dostluk maçında İstanbul Anadolu Adalet Sarayı Takımı ile Pendik Belediyesi Ampute Futbol Takımı karşı karşıya gelecek.
Etkinliğe İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Dönmez, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız ile birlikte komisyon başkanları, başsavcı vekilleri, savcılar ve hakimler katılım sağlayacak.
Engellilik konusunda farkındalık oluşturmayı ve erişilebilir sporun önemine dikkat çekmeyi amaçlayan bu anlamlı organizasyonda “Farkındalık için birlikte sahadayız” mesajı ön planda olacak. 
 

ÇAMLIK’TAN GÜZELYALI’YA 9 YENİ ASM
CHP'DE GECE OPERASYONU : KILIÇDAROĞLU YÖNETİMİ 30 PERSONELİ TAZMİNATSIZ İŞTEN ÇIKARDI
​BUCA BELEDİYESİ’NE ŞAFAK OPERASYONU: MEVCUT VE ESKİ BAŞKANLAR GÖZALTINDA!
PENDİK ÇARŞI CAMİ'NDE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI
TUZLA BELEDİYE BAŞKANI EREN ALİ BİNGÖL MESAİ ARKADAŞLARIYLA BAYRAMLAŞTI
PENDİK BELEDİYESİ'NDEN SOSYAL YARDIM ALAN AİLELERE KURBAN ETİ DAĞITIMI
AK PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI BAYRAMLAŞMA PROGRAMINDA BULUŞTU
TUZLA'YA UNESCO TARAFINDAN ''TSUNAMİYE HAZIR KENT'' SERTİFİKASI VERİLDİ
BAŞKAN AHMET CİN PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI
İZMİR'DE MİTİNG GERGİNLİĞİ: CUMHURİYET MEYDANI'NDA POLİS MÜDAHALESİ