34 HAMİLE ÇOCUĞU EMNİYETE BİLDİRMEYEN 18 DOKTOR BERAAT ETTİ

Geçtiğimiz yıl Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 15 yaş altı çocukların hamileliklerini emniyete bildirmeyen 18 Doktor yargılandıkları davadan beraat etti.

İstanbul Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşanan olayda çoğunluğu Suriye uyruklu olan 15 yaş altı 34 çocuğun hamileliği adli makamlara bildirmeyen 18 Doktor hakkında soruşturma başlatılmıştı.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı hazırladığı iddianamede, 15 yaş altı gebelik tespiti yapılan ve bildirim yapmayan 10 doktor hakkında ‘zincirleme olarak kamu görevlisinin suçu bildirmemesi’ suçundan 3 yıldan 6 aya kadar hapis, 8 doktor hakkında ise ‘kamu görevlisinin suçu bildirmemesi’ suçundan 2 yıla kadar hapis cezası istendi. Davada doktorlar suçlamaları kabul etmedi. Mahkeme sanıkların beraatına karar verdi.

VALİ DAVUT GÜL PENDİK'TE EMNİYET MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
PENDİKSPOR BANDIRMASPOR'U 2-0 YENDİ
PENDİK BELEDİYESİ İSTANBUL KALKINMA AJANSI'NDAN BİR HİBE DAHA ALDI
ENGELLERİ BİR BİR AŞTI: BOYNU İLE YÜZEREK ŞAMPİYON OLDU
BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANI İNAN GÜNEY GÖZALTINA ALINDI
KARTAL'DA VEKOREL MÜCADELE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
YAZ SPOR OKULU ÖĞRENCİLERİ ORMANYA’YI KEŞFETTİ
ANAHTAR PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI EMİNE KÜÇÜKALİ:''BİZ MİLLETİN MİLLİYETÇİ PARTİSİYİZ''
HABERLER BÜLTENLER DUYURULAR ÇOCUK FESTİVALİ TÜM COŞKUSUYLA DEVAM EDİYOR
MÜCAHİT BİRİNCİ HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI